Příspěvek na Dovolenou
Dobrý den, chci se zeptat na prispevek na dovolenou... nejake podrobnosti kolem toho, díky...
Příspěvek na Dovolenou
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od kid » 12.05.2008 15:21
Jako u HZS?
U nás ho dostáváme ve výši 3000 kč. Stačí zažádat. Podmínkou je, aby to bylo od cestovní kanceláře, která ti vystaví fakturu, tu pak přineseš k vám a oni jí proplatí. Zbytek ceny uhradíš ty. U nás je to celkem bez problémů, moc lidí to nevyužívá. A nemusíš to dělat nějak dlouho do předu, ten proces je celkem rychlý.
U nás ho dostáváme ve výši 3000 kč. Stačí zažádat. Podmínkou je, aby to bylo od cestovní kanceláře, která ti vystaví fakturu, tu pak přineseš k vám a oni jí proplatí. Zbytek ceny uhradíš ty. U nás je to celkem bez problémů, moc lidí to nevyužívá. A nemusíš to dělat nějak dlouho do předu, ten proces je celkem rychlý.
-
Příspěvek od Hubert Krbek » 12.05.2008 15:21
příspěvek na dovolenou
Ten příspěvek je podle počtu lidí v rodině bydlící spolu pokud jedou společně na dovolenou. Já jsem u Policie ČR, podmínky FKSP jsou asi stejné a nás je doma 5 lidí a můžu čerpat 8.000,-Kč nebo 10.000,-Kč.
Ten příspěvek je podle počtu lidí v rodině bydlící spolu pokud jedou společně na dovolenou. Já jsem u Policie ČR, podmínky FKSP jsou asi stejné a nás je doma 5 lidí a můžu čerpat 8.000,-Kč nebo 10.000,-Kč.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky