SH ČMS
Nechci nikoho z SH ČMS obhajovat, s mnoha názory uvedenými
výše souhlasím, ale ohledně vzdělávání mají asi na mysli v
ÚHŠ Bílé Poličany a Jánské Koupele a ty jsou majetkem právě
SH ČMS (teda alespoň Jánské Koupele, páč Bílé Pol. už jsou asi HVP).
Mě spíš vadí HVP - hasišská vzájemná pojišťovna a její spojení s
SH ČMS.
SH ČMS převedlo svůj majetek na HVP, aby čím ručit.
Když jsem dělal velitelák v Poličanech, stal se tam incident s
ředitelem toho hotýlku, ve kterým jsme byli ubytování.
Na pár kluků zavolal o půlnoci policajty a nechal je vyhodit z hotelu
(tenkrát to řešil i Richter)
Pak jsme se dozvěděli, že areál je v majetku HVP a škola že platí slušný nájem.
Pan ředitel (synáček nějaký paní ve vedení HVP v Praze) volal
policajty skoro na každýho (třeba na lesníka, který kácel strom, který hrozil pádem a bylo na něj povolení), byl to takový ťuňťa.
Kuci se museli ubytovat jinde, jinak by nám p. ředeitel už nenechal připravovat stravu a nám ostatním vzkázal, že je placený tarifně a
ne podle počtu hostů a nějaký zasr... hasiči ho nezajímají.
To se dějou věci
Pracovní zasedání HZS se SH-ČMS
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:21
SH ČMS
Promiňte, vypadlo mi slůvko "měli" ve větě o majetku SH ČMS převedeném na HVP.
Promiňte, vypadlo mi slůvko "měli" ve větě o majetku SH ČMS převedeném na HVP.
-
Příspěvek od Kuba Kotacka » 12.05.2008 15:21
Poličany
V Poličanech jsem byl osobně několikrát a to na Letní škole. Celý programy vždy super, ale komunikace s vedením "zámečku" byla trgická. Nicméně to nemění nic na tom, že vždělávání v rámce SHČMS beru. Proč ne... ALE... proč do toho teda tahají MV resp. GŘ HZS, které s občasnký sdružením nemají nic společného. Nemluvě o tom, že HZS neuznává ani jeden kurz z Poličan či J. Koupelí, takže celá schůzka byl jen oběd zdarma pro náčelnictvo SHČMS.
V Poličanech jsem byl osobně několikrát a to na Letní škole. Celý programy vždy super, ale komunikace s vedením "zámečku" byla trgická. Nicméně to nemění nic na tom, že vždělávání v rámce SHČMS beru. Proč ne... ALE... proč do toho teda tahají MV resp. GŘ HZS, které s občasnký sdružením nemají nic společného. Nemluvě o tom, že HZS neuznává ani jeden kurz z Poličan či J. Koupelí, takže celá schůzka byl jen oběd zdarma pro náčelnictvo SHČMS.
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:21
Re: Kuba Kotačka
Nejen oběd, oni se tam navzájem polácali po zádech a sdělili si, jak jim to všem skvěle funguje (SH ČMS se chlubí cizím peřím a GŘ HZS ČR svojí Potěmkinovou vesnic, jak mají skvělý služební zákon)
Nejen oběd, oni se tam navzájem polácali po zádech a sdělili si, jak jim to všem skvěle funguje (SH ČMS se chlubí cizím peřím a GŘ HZS ČR svojí Potěmkinovou vesnic, jak mají skvělý služební zákon)
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:21
Oprava
nepolácali, nýbrž poplácali
Byl jsem v Poličanech na strojničáku ještě za dob, kdy to fungovalo postaru, tedy žádný hotel, ale ubytovna školy a když jsem tam byl vloni za kantorem p.Machkem byl jsem velmi nemile překvapen. Za to, jak zaprodali (nebo darovali??) HVP svůj majetek a jak se HVP ke škole chová bych pana Richtera zavřel až zčerná... Blivajz (
To je stejné jako s Pyrocarem - před časem bylo na jednom jednání dohodnuto, že SH ČMS nebude v roce kdy jsou Litoměřice pořádat další velkou akci, aby se sbory nemusely rozmýlet, zda pojedou tam či onam, ne každý sbor si může dovolit výlet na dvě velké akce v roce... A hle je tu Pyrocar, osobně to beru jako pomstu Ing.Richtera a jeho bandy ve vedení SH ČMS a AR některým ze spolupořadatelů hasičských slavností Litoměřice za to, že jsou v opozici vůči sdružení - on se dotyčný určitě ozve )
nepolácali, nýbrž poplácali
Byl jsem v Poličanech na strojničáku ještě za dob, kdy to fungovalo postaru, tedy žádný hotel, ale ubytovna školy a když jsem tam byl vloni za kantorem p.Machkem byl jsem velmi nemile překvapen. Za to, jak zaprodali (nebo darovali??) HVP svůj majetek a jak se HVP ke škole chová bych pana Richtera zavřel až zčerná... Blivajz (
To je stejné jako s Pyrocarem - před časem bylo na jednom jednání dohodnuto, že SH ČMS nebude v roce kdy jsou Litoměřice pořádat další velkou akci, aby se sbory nemusely rozmýlet, zda pojedou tam či onam, ne každý sbor si může dovolit výlet na dvě velké akce v roce... A hle je tu Pyrocar, osobně to beru jako pomstu Ing.Richtera a jeho bandy ve vedení SH ČMS a AR některým ze spolupořadatelů hasičských slavností Litoměřice za to, že jsou v opozici vůči sdružení - on se dotyčný určitě ozve )
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:21
HVP
Strašně se mi "líbí" vztah HVP ke sborům dobrovolných hasičů. Oni
po nás chtějí , aby jsme pro ně dealovali ty jejich pojistky a oni na nás prdí.
Byli jsme se u nich zeptat na nějakej sponz. dar na oslavy založení sboru a oni se nám vysmáli, že jsou jejich manažeři srabi, že to
nejde atd.
Ale to je mimo diskusi, tak už končím (jen jsem si vylil srdce)
Čágo
Strašně se mi "líbí" vztah HVP ke sborům dobrovolných hasičů. Oni
po nás chtějí , aby jsme pro ně dealovali ty jejich pojistky a oni na nás prdí.
Byli jsme se u nich zeptat na nějakej sponz. dar na oslavy založení sboru a oni se nám vysmáli, že jsou jejich manažeři srabi, že to
nejde atd.
Ale to je mimo diskusi, tak už končím (jen jsem si vylil srdce)
Čágo
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz