funkční zařazení
Prosím o radu. Co se týče funkčního zařazení u JSDH, hasič a starší hasič. Jaký je mezi nima rozdíl? Kdy se z hasiče stane starší hasič. A pokud je někdo v zásah. jednotce je automaticky v zařazení hasič. Případně by mě zajímalo ve které vyhlášce nebo zákonu se tady o tom něco dozvím. Díky Ivan
funkční zařazení
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:20
RE: Zařazení
Člen jednotky je automaticky zařazen jako hasič. Starší hasič je po třech letech v jednotce. Zákon je to o organizaci a činnosti JPO, 247 tuším, rok si nejsem jistý - 2000 nebo 01 mám dojem.
Člen jednotky je automaticky zařazen jako hasič. Starší hasič je po třech letech v jednotce. Zákon je to o organizaci a činnosti JPO, 247 tuším, rok si nejsem jistý - 2000 nebo 01 mám dojem.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:20
RE: Ivan
Možná jsou i jiné podmínky, ale nevím o nich U nás jsme např. lidi, co třeba nemají žádné kurzy nebo nejezdí moc často nechali zařazené jen jako hasiče, ono v podstatě o nic nejde...
Možná jsou i jiné podmínky, ale nevím o nich U nás jsme např. lidi, co třeba nemají žádné kurzy nebo nejezdí moc často nechali zařazené jen jako hasiče, ono v podstatě o nic nejde...
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz