Příspěvek
od Václav Porkát » 12.05.2008 15:20
Filip...
Problém se týká zejména Prahy a ještě několika jednotek. Stavy se nenavýšej, nechtěj to zaplatit...dnes je nás v Praze 1+11(minimum 1+8) na směnu, od zítra max 1+8 den a 1+6 noc (když budou ,,sedět,, hodiny, i víc...), takže čtvrtá směna vznikla snížením počtu bývalých tří...z důvodu nesmyslných úspor... Když vezmu techniku, nelze takto sloužit. Prý to vymyslel nejmenovaný VJPO ze severu...asi se chtěl, no.....zavděčit...každopádně velké Díky... Odborům jsme ukradení, i když se na oko tvářeji, že nikoliv, sám velký Dušek prohlásil, že nový ZP vyhovuje všem zaměstnancům dráhy, což je naprostá lež, asi jsme mu opravdu fuk a to jsme členy OSŽ (i když o naší ZO silně pochybuji a nejen já, a to jsem místopředseda...), taky na odbory mnoho lidí začně kašlat... Jsme druhý největší profi sbor u nás, po HZS ČR, ale to je každému fuk. Zůstat dál 24, není vůbec žádný problém. Prostě to začíná stát za .... , dnes jsem mluvil s pár lidma od HZS ČR a taky se děsej.... Co můžeme dělat...nic. Držet hubu a doufat, že to nějak půjde. Osobně mám tuto práci víc než rád, pochopitelně nejen já, ale to, co se děje nyní, jí člověku tak znechutí... V takové opravdu hnusné a napjaté atmosféře jsem za těch 12 let ještě nedělal. Mrzí mi to a udělal bych cokoliv, ať je situace v normálu a sbor funguje dál bez problémů. Na to jsem však malý pán. Nechci nikomu křivdit, ale...
wap - POŽÁRY.cz (DPV)