to. Poláček
Nevím co jste četl, ale §8 vyhl.247/2001 Sb. ve znění 226/2006 Sb. řeší prostředky požární ochrany ( kdy se mohou používat, na základě čeho se provádí kontroly apod. ) včetně toho, jak má být NDT upraven. Takže, dle znění uvedeného §8 vyplývá povinnost uživatele řídit se v první řadě návodem výrobce, který vždy se odvolává na příslušné předpisy, normy apod.
NV č.352/2003 Sb. řeší zdravotní způsobilost i NDT t.j. co musí splňovat, tak i periodu zdravotních kontrol odlišnou od Řádu CHTS, který by v krátké době neměl platit.
P.S. od platnosti novely 226/2006 Sb. je CHTS rozdělena na chemickou a technickou službu ( od 1.1.2007 je už vydán GŘ HZS nový Řád technické služby) a v krátké době by měl následovat i Řád chemické služby v návaznosti na ,, Koncepci chemické služby " )
Kontrol a přeměření DT(PLUTO) u JPO
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Marek Szyrocki » 12.05.2008 15:20
Řád CHTS
Nazdar prosil bych někoho kdo má aktuální ŘÁD CHTS jestli by byl ochoten mi ho poslat na můj mail szyrma@centrum cz . Předem dik!!
Nazdar prosil bych někoho kdo má aktuální ŘÁD CHTS jestli by byl ochoten mi ho poslat na můj mail szyrma@centrum cz . Předem dik!!
-
Příspěvek od Radek Luža » 12.05.2008 15:20
Řád CHS
Re: Marek Szyrocki
Čau, nový řád chemické služby a nový řád technické služby najdeš na http://www.chts.xf.cz v sekci download.
Re: Marek Szyrocki
Čau, nový řád chemické služby a nový řád technické služby najdeš na http://www.chts.xf.cz v sekci download.
-
Příspěvek od Marek Szyrocki » 12.05.2008 15:20
Řád CHTS
Jo diky ja uz ho mam na mailu tak dik za pomoc
Jo diky ja uz ho mam na mailu tak dik za pomoc
-
Příspěvek od Tomáš Zmeškal » 12.05.2008 15:20
Kontroly,revize,opravy atd
Dovolte mi malou připomínku-na vojně platilo, že co je vojákuvzdorné, dlouho vydrží. Většinou se jednalo o robustní konstrukčně jednoduché systémy.Jinak řečeno čím je DT konstrukčně jednodušší=minimální servis,jednoduchá kontrola uživatelem a levný a rychlý servis.Proč se většina z vás snaží kupovat DP, které jsou na počátku drahé a jejich servis také?!Jde to přece i jinak...
Dovolte mi malou připomínku-na vojně platilo, že co je vojákuvzdorné, dlouho vydrží. Většinou se jednalo o robustní konstrukčně jednoduché systémy.Jinak řečeno čím je DT konstrukčně jednodušší=minimální servis,jednoduchá kontrola uživatelem a levný a rychlý servis.Proč se většina z vás snaží kupovat DP, které jsou na počátku drahé a jejich servis také?!Jde to přece i jinak...
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky