Vážení, dovolím si přidat do fóra jedno téma z oblasti prevence. Dnes jsem cca po 3 letech navštívil holešoviskou tržnici a musím říct, že mi doslova zůstává rozum stát. Orgány vykonávající SPD s železnou pravidelností kontrolují právnické subjekty provozující činnosti výhradně administrativního charakteru, ale že není nikdo schopen zasáhnout v tomto případě je dle mého názoru NEUVĚŘITELNÉ! Dýmající prodejci mezi našlapanými stánky zbožím, žádné únikové možnosti, provizorní elektrika, žádné HP, zásahové cesty = 0 ... Téměř 10 let jsem se pohyboval v represi, stejnou dobu nyní v prevenci, ale tohle je, dle mého názoru, meganásobně větší průšvih, než jsem kdy viděl. A nikdo ho, jak se zdá, nijak neřeší! Dovolím si tedy touto cestou dát podnět k tomu, aby se někdo, kdo má blízko ke kompetentním osobám, pokusil na věc upozornit. Jsem dalek nějakých trestních oznámení, či anonymních udání na HZS - o tomto problému VŠICHNI dobře vědí. Někdo by si ale už měl uvědomit, že tohle je skutečný průšvih a ne to, jestli má nějaká 20 hlavá IT firma špatně namalované PPS. Jde podle mě o životy lidí - veřejnosti, ale v případě zásahu i hasičů. Velmi dobře si vzpomínám, jak podobná tržnice na Písnici málem sebrala život jednomu mladému hasiči. Zdravím známé i neznámé