Parkovani motocyklu v dome
Dobry den, chtel bych se pritomnych odborniku zeptat - brani neco konkretniho moznosti parkovani mopedu nebo maleho motocyklu v dome?Konkretne jde o panelovy dum, mam na mysli jakousi technickou mistnost v prizemi, vyuzivanou pouze k uklidu, prazdnou, hole steny, betonova podlaha.Diky
Parkovani motocyklu v dome
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
-
Příspěvek od Martin Kuna » 12.05.2008 15:18
Jakoukoliv stavbu lze užívat jen na základě kolaudačního rozhodnutí. Pokud je tady v panelovém domě místnost zkolaudovaná jako garáž pro jednostopá vozidla, mohou se v ní, pokud není majitel domu nebo nájemce místnosti proti, jednostopá vozidla parkovat.S přáním hezkého dneMartin Kuna
-
Příspěvek od Michal Eger » 12.05.2008 15:18
Upresneni dotazu
Dobra, tak bych se zeptal jeste trochu podrobneji - spis jsem mel na mysli bezpecnostni predpisy. Pokud lze z kocarkarny udelat obchudek, popelarnu prebudovat na kancelar a naopak, nejak extra bych se z hlediska kolaudace s danou veci nezalamoval. Tedy: brani mi nejaky dejme tomu protipozarni predpis (proto se jako laik ptam na tomto serveru)? Kvuli treba benzinu v nadrzi. Je obecne zakazano ve sklepech a podobnych mistnostech skladovat horlaviny a podobne? Nebo v jakem rozsahu a tak?Dik
Dobra, tak bych se zeptal jeste trochu podrobneji - spis jsem mel na mysli bezpecnostni predpisy. Pokud lze z kocarkarny udelat obchudek, popelarnu prebudovat na kancelar a naopak, nejak extra bych se z hlediska kolaudace s danou veci nezalamoval. Tedy: brani mi nejaky dejme tomu protipozarni predpis (proto se jako laik ptam na tomto serveru)? Kvuli treba benzinu v nadrzi. Je obecne zakazano ve sklepech a podobnych mistnostech skladovat horlaviny a podobne? Nebo v jakem rozsahu a tak?Dik
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Martin Kuna » 12.05.2008 15:18
Hořlavé kapaliny není možné ukládát ve společných prostorách bytových domů, pokud tyto hořlavé kapaliny neslouží k vytápění.Vozidla mohou být parkována jen do řádně zkolaudovaných garáží. Pokud bude ve zkolaudované garáži umístěno vozidlo, mohou být v tomto vozidle pohoné hmoty jako provozní náplň.Pokud budete v nezkolaudované kočárkárně parkovat vozidla, porušujete stavební zákon i zákon o požární ochraně a předpisy související.Martin Kuna
-
Příspěvek od Michal Eger » 12.05.2008 15:18
To je ono.
Takhle jsem to sice nechtel slyset (co do obsahu), ale je mi to z toho jasne (co do srozumitelnosti). Dik za radu.
Takhle jsem to sice nechtel slyset (co do obsahu), ale je mi to z toho jasne (co do srozumitelnosti). Dik za radu.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky