stávka FBU - názory
Fire Brgigades Union - britský odborový svaz hasičů vyhlásil po 25 letech 48 hodinovou stávku profesionálních hasičů, která od včerejších 18:00 hodin skutečně probíhá. U nás první informaci přineslo české vysílání BBC ( blíže viz aktuality na http://osh.cmkos.cz ). Mají naši britští kolegové i Vaši podporu? Zdá se Vám informování našich rádií a televizí o této akci dostatečné a objektivní? Uvítali byste diskusní pořad v rádiu či TV na téma "co trápí české hasiče"?
stávka FBU - názory
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
-
Příspěvek od Bohumil Havel » 12.05.2008 15:18
Názor neodboráře
S podivem zjišťuji Vladimíre, že nikdo z hasičů nechce s Tebou diskutovat.Já jsem svůj názor na celou věc uvedl v reakci na článek "Britští hasiči ve stávce" ze 14. 11. (v rubrice "Extra") již v pátek 15. 11. a nehodlám na něm nic měnit. Ve skutečnosti je to snad ještě horší, než píši - bolševický způsob uvažování, ale i chování "těch nahoře" stále přetrvává.A to máme už 13 let od "VSR" (Velké Sametové Revoluce)! Takhle jsem si to před těmi 13. lety představovali? Já určitě ne.
S podivem zjišťuji Vladimíre, že nikdo z hasičů nechce s Tebou diskutovat.Já jsem svůj názor na celou věc uvedl v reakci na článek "Britští hasiči ve stávce" ze 14. 11. (v rubrice "Extra") již v pátek 15. 11. a nehodlám na něm nic měnit. Ve skutečnosti je to snad ještě horší, než píši - bolševický způsob uvažování, ale i chování "těch nahoře" stále přetrvává.A to máme už 13 let od "VSR" (Velké Sametové Revoluce)! Takhle jsem si to před těmi 13. lety představovali? Já určitě ne.
-
Příspěvek od Milan Routner » 12.05.2008 15:18
Informovat - ANO, ANO
Je pravda, že informací je v tomto směru málo a když nějaké jsou tak zkreslené a k mokrému ředovému hasiči se dostanou pozdě!!!!!
Je pravda, že informací je v tomto směru málo a když nějaké jsou tak zkreslené a k mokrému ředovému hasiči se dostanou pozdě!!!!!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky