Mistrovství České republiky vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel pro JSDH v Milevsku - 14.5.2011
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Koko Anadia » 19.05.2011 20:53
....nazdar chlapi. Dlouho jsem zde nebyl, ale nic moc se nezměnilo....no, uvidíme.
-
Příspěvek od Koko Anadia » 19.05.2011 21:51
...no, no, no... chlapi, co je? Že by se zde opravdu nic nezměnilo? Po takové době? To se mi nějak nezdá...Nevadí, můžete mne zase vypnout.
-
Příspěvek od HAHAHAHA HAHA » 19.05.2011 22:06
ted jsem se pobavil pan Doktor SUK není doktor je to obyčejný budějovický převozák.A pan Homolka ( Rozhodčí Technika) není žádný pracovník HZS ale obyčejný dobrák.
-
Příspěvek od bílá vločka » 22.05.2011 14:40
Nerad se vměšuju do takových to diskuzí,ale ted mi to nedá.Byl jsem se na soutěži podívat...Souhlasím s některými částmi příspěvků...nebyla tam technická četa,nebyl tam stroj na ničení vraků....maskér...překvapilo mě že na začátku tam bylo jen 6 vraků aut...Všechno velké mínus...Na druhou stranu Ti co tam byly,ať rozhodčí nebo firuganti(poté se ještě přidali hasiči z příbrami a prahy),dělali vše proto,aby ta soutěž nedopadla ještě větším fiaskem...vždyt dle mého názoru rozhodčí či figuranti nemuseli scénáře připravovat,ale připravovali,aby ta soutěž alespon trochu fungovala,když větší část Hl.pořadatel chyběl.všechno bylo o improvizaci a to nebylo dobře,ale velkou snahu se tomu "týmu"co připravoval ty akce upřít nemůžete...na jednu stranu mělo to být lépe připravené,to zajisté... a na stranu druhou když přijedou hasiči k DN tak taky inprovizují a nejedou "podle učebnice".já věřím že se z toho všichni poučí a snad uspořádájí další ročník.Rád se s nimy pustím do příprav pustím
Pro pana NOVOTNÉHO-nevím kde jste vzal,že p.Suk je lékař.Nikdo ho tam tak neosloval a ani nebyl tak při nástupu představen.
PRO UŽIVATELE HAHAHAHA HAHA-To čím jste mého kolegu nazval se mi nelíbí...s p.Sukem jsem studoval na SZŠ i VOZŠ....A pracujeme společně i nadále....Dost lidí ze záchranky-z nás si přivydělává mnoha způsobytřeba i prací na DZS se kterou máme smlouvu jako i v jiných částech jižních čech.K panu Homolkovi.jak víte že nedělá na HZS Jčk?já se tam s ním několikrát osobně setkal .vždy byl v pracovním.Když jste tak úžasný a světoborný a jistě máte dostačující hasičské i lékařské vzdělání,ozvěte se těm klukům....jistě pro Vás najdou v soutěžích uplatnění třeba na místo rozhodčích.
Nebo se jedná z vaší strany jen o čirou závist,že "Vaši kolegové" dostali tohle možnost a zkušenost a na Vás se nedostalo?
Pro pana NOVOTNÉHO-nevím kde jste vzal,že p.Suk je lékař.Nikdo ho tam tak neosloval a ani nebyl tak při nástupu představen.
PRO UŽIVATELE HAHAHAHA HAHA-To čím jste mého kolegu nazval se mi nelíbí...s p.Sukem jsem studoval na SZŠ i VOZŠ....A pracujeme společně i nadále....Dost lidí ze záchranky-z nás si přivydělává mnoha způsobytřeba i prací na DZS se kterou máme smlouvu jako i v jiných částech jižních čech.K panu Homolkovi.jak víte že nedělá na HZS Jčk?já se tam s ním několikrát osobně setkal .vždy byl v pracovním.Když jste tak úžasný a světoborný a jistě máte dostačující hasičské i lékařské vzdělání,ozvěte se těm klukům....jistě pro Vás najdou v soutěžích uplatnění třeba na místo rozhodčích.
Nebo se jedná z vaší strany jen o čirou závist,že "Vaši kolegové" dostali tohle možnost a zkušenost a na Vás se nedostalo?
-
Příspěvek od Daniel Novotny » 22.05.2011 23:06
Vločce se omlouvám, že je lékař jsem se domníval z funkce rozhodčího. Ty většinou na podobných akcích dělají právě lékaři.
Dobrá, omlouvám se panu záchranáři Sukovi. Jestli to dobře chápu, je tedy záchranářem na ZZS JČK. Proto jsem čekal, že nám objasní nejasnosti ohledně sundavání helmy.
Jestli je pan Homolka příslušník HZS, nebo není nemohu soudit. V triku HZS dnes chodí kde kdo. Bohužel.
Pokud příslušník je, mohl být objektivnější. Pokud není, pak vydávání za příslušníka HZS je asi i trestné. Nebudu se do toho motat. Stačilo aby se někdo z těchto dvou rozhodčích vyjádřil !!
Dobrá, omlouvám se panu záchranáři Sukovi. Jestli to dobře chápu, je tedy záchranářem na ZZS JČK. Proto jsem čekal, že nám objasní nejasnosti ohledně sundavání helmy.
Jestli je pan Homolka příslušník HZS, nebo není nemohu soudit. V triku HZS dnes chodí kde kdo. Bohužel.
Pokud příslušník je, mohl být objektivnější. Pokud není, pak vydávání za příslušníka HZS je asi i trestné. Nebudu se do toho motat. Stačilo aby se někdo z těchto dvou rozhodčích vyjádřil !!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky