Podnikový hasiči
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 01.04.2011 14:57
Kdyz uz mi neco chces, tak se taky umis i podepsat, nebo ne? Ano, odborar jsem, ale taky realista. Z ceho si vycetl, ze nedrzim s lidma? Ze jsem napsal to, co bylo na porade sdeleno vsem? Nebo co? Tady kazdej pise zasvecene bludy, tak jsem veci jen uvedl na pravou miru, ktera nam byla v pondeli vedenim sdelena. Jestli vis, ze to nebude tak, jak bylo receno a napsano, tak vis vic nez ja a napis to sem i se svym podpisem, at vim, s kym mam tu cest. Pises ,,vsichni", za koho mas mandat mluvit?
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 02.04.2011 14:24
Jasne ze je to problem, s idealem to ma pramalo co spolecneho, to nikterak nezpochybnuju. 30 lidi z Kolina do Havlbrobu, zbylejch 40 jinam/Ostrava, Prerov, Brno... Urcite nebude z Olomouce dojizdet nikdo do Usti, i kdyz nedavno k nam chvilku dojizdel kluk z Ostravy. Kdyz vezmu nasi stanici, z Prahy jsme na smene dva, zbytek dojizdi ze vzdalenosti od 30 do vice jak 100 kilaku. Na dalsich smenach jsou na tom obdobne. Ono treba u prazskejch mestskejch hasicu slouzej kluci, co bydlej napr. na Vysocine... Dojizdeni je na prd, ale co se da delat?
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 02.04.2011 17:07
Krasne spojeni k nam do city? Jak odkud. Nemas s tim, co pises, totiz tak uplne pravdu, protoze spousta kluku (de facto vsichni) musi i do Prahy a to prave o vikendech jezdit autem. Nic jim od nich nejede, ani vlak, ani bus tak, aby to clovek stihal do prace tak akorat. Fakt to ani s tou Prahou neni tak ruzovy ohledne dojizdeni, jak by si mnoho lidi myslelo. Jo, kdyz bydlis nekde v jeji tesne blizkosti a to pokud mozno v nejakem ,,vetsim" meste, pak ano, ale i tak to neni optimalni. Par kolegu, co slouzilo drivejc u vojenskejch hasounu, jezdilo na smenu jednim autem cca 80 kilaku furt.
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od Mára » 09.06.2011 11:19
Ahoj všichni chtěl bych poprosit jestli by mi někdo neposkytnul nějaké info. o letištních hasičích na Ruzyni. Mám zájem o práci u hzsp nevím jaké jsou tam podmínky k přijetí atd.může mi někdo poradit? Nov. mám řidičák b,c taky je to dostačující? Díky za pomoc .....
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 09.06.2011 13:08
Co a jak tam... to nevim...neslouzim tam... proste hasici letiste...12 h sluzby atd. U vas ve Varech nemate HZSp Letiste, ze se zenes na kopec?
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od Mára » 09.06.2011 13:26
u nás ve Varech máme letištní bohužel jako vše ve Varech i místa u hasičů jsou jen protekčně po všem co naslibují jako například pokuď bude Nov že tě vemou zaplatíš si to atd. a stejně nic tak to člověka po pár letech snažení dost odradí. Pokud nemáš opravdu dobré známé na těch správných místech je to beznadějný....
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky