Přeci jen když člověk je nějakou dobu v botách, zapotí se mu noha mno a když se vyzuje není to nic příjemného. A je potřeba se starat o obuv i zevnitř.
Párkrát jsem boty proskříknul antibakteriálním sprejem proti zápachu obuvi co jsem používal i doma na boty ve kterých běžně chodím, ale teď mi došel a proto bych se chtěl zeptat Vás co používáte za přípravek, s čím máte zkušenosti co funguje a co můžete doporučit. A to nejen jako antibakteriální ochranu obuvi, ale i pro boj se zápachem. Díky za tipy.
(pro rýpaly samozřejmě boty myji, ale to nejde každý druhý měsíc že)
Vnitřní údržba bot
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Michal Skopeček » 10.11.2010 09:13
Já mam třeba haixy skoro 2 roky, používají se tak nějak normálně a bez jakéhokoliv problemu s touto problematikou akorát ošetřit krémem, sprejem a vnitřek neřeším, membrána asi opravdu funguje
-
Příspěvek od Vladimír » 10.11.2010 12:26
Tak jako to, že tyhle boty(Zemany) smrdí, mě nějak netrápí, protože hadry většinou smrdí hůř, ale jde mi o to skloubit přípravek pro domácí a zároveň toto použití. A přeci jenom si myslím, že jednou za čas je dobré Zemany jakou dezinfekcí vystříkat, ale zas nechci kupovat jen dezinfekci, protože to není třeba tak často. A proto se ptám jestli můžete doporučit něco(přípravek) na kombinované domácí/hasičské použití.
- El Mariachi
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od El Mariachi » 10.11.2010 12:46
Dobrý den,
povídejte se zde : http://pece-o-nohy.heureka.cz/batavan-3 ... e/#section
Do každé boty umístit polštářek trvale na šňůrkách. Při výjezdu doběhnete ke svým botám a jen to za ty šňůrky vytáhnete. Otázka vteřiny a ty šňurky Vás vždy upozorní, že to tam máte.
povídejte se zde : http://pece-o-nohy.heureka.cz/batavan-3 ... e/#section
Do každé boty umístit polštářek trvale na šňůrkách. Při výjezdu doběhnete ke svým botám a jen to za ty šňůrky vytáhnete. Otázka vteřiny a ty šňurky Vás vždy upozorní, že to tam máte.
El Mariachi
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz