Vyzbrojna PO a pan Zizka
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 18.06.2010 10:55
-
Příspěvek od Vlad Dracula » 18.06.2010 12:21
Velmi dobrý i když starší vtip.
Jenže od vás asi dostal v 1. obálce : nachystaný úvěr aby bylo vůbec za co nakupovat
ve 2.- zátěž placením nájmů v důsledku (s jakými tržními cenami ?) rozprodaného majetku
a ve 3. - vyškrtaný zeznam zaměstnanců, snížený o zkušené techniky
Jinak - jesttli citace vašich informací v zápisech byly zkresleny, proč jste to nereklamoval ?
Když byli akcionáři tak spokojeni s průběhem " zmenšení " firmy a pak - dle vašich vyjádření zde v diskusi - jste projevili zájem pokračovat či o koupi nebo pronájem VPO - proč by vám to asi odmítli ? Jistě nepochopili Vaši genialitu a ze závisti k vašim x studijním úspěchům, včetně zahraničních se vám chtěli mstít že ?
-
Příspěvek od Miloš Kříž » 18.06.2010 13:25
píšete jako standardní český politik. Když není jiř co říci k věci, tak hovoříte o osobě a urážíte. COž je anonymně vždy jednoduché. Prostě Vám došly argumenty, tak se točíte jak vítr v bedně.
1. O účelu úvěru jsem psal a tok peněz byl v posledních měsících velmi silný. Jak byl úvěr využit nevím.
2. Vždy musíte počítat, co je výnosnější platit nájem nebo opravy ? Navíc, jak jsem již psal, já jsem o rozhodnutí o prodeji nemovitosti nerozhodoval, ale neprosto s tím souhlasím a doporučoval jsem ho.
3. O proškrtaném seznamu zaměstnanců a způsobu jejich propouštění raději moc nepište. Už o tom píše ten, kdo diskusi začal. My jsme nechali velmi výkonný tým lidí. Jinak myslíte ty zkušené techniky, co dělali s konkurencí a byla na ně podáno testní oznámení?
To že nám VPO nebyla pronajmuta či odprodána nebyl žádný akt msty a ani to nezáviselo na mých studijních úspěších, jak jízlivě či závistivě píšete. Vlastník si vyhodnotil, že si zajistí dlouhodobou výnosnost před jednorázovou. Popravdě, asi bych nekupoval firmu, která krachuje, že.
ZNOVU VÁS ŽÁDÁM, VYJADŘUJTE SE K TÉMATU DISKUSE A NEURÁŽEJTE, KDYŽ SE SCHOVÁVÁTE ZA NICK NAME A ASI STYDÍTE ZA SVÉ JMÉNO, JE TO JEDNODUCHÉ, ŽE
Pokud máte v umyslu se zastávat pana Žižky, vyzvedněte jeho minulé úspěchy. Já jsem v této diskusi o panu Žižkovi naprosto nezaujatý, neznám ho natolik, abych ho mohl hájit či hanět. A abych v této diskusi pomlouval či rozebíral jeho kroky ve VPO, bych považoval za neseriozní, neb neznám jejich pozadí či motivaci. A klidně si i skousnu, že to jiní dělají nám a šíří lži a pomlouvají, asi si řeší nějaký svůj problém.
Naši diskusi beru za skončenou na vše jsem odpověděl. Jste anonym řešící si svůj problém a honící si vlastní ego a důležitost.
Hodně úspěchu.
Miloš Kříž
-
Příspěvek od Vlad Dracula » 18.06.2010 19:51
Milý pane Kříži,
opravdu jste mne nepřesvědčil a vaše invektivy, spojené s balastem polopravd nemohou změnit podstatu věci, která je velmi jednoduchá - VPO dnes nemá majetek, ani peníze, co by stály za řeč.
Aniž bych se chtěl někoho zastávat konstatuji, že se mi výsledky vašeho působení ve VPO nejeví jako něco obdivuhodného.
Myslím si že už není co dodat - každý si jistě udělal obrázek z toho, čemu jste se v odpovědích vyhnul.
Mimochodem - svoie ego či problém ( a ten opravdu existuje ) si spíše řešíte vy, než ten, kdo neprezentuje sebe
Ohni zmar
-
Příspěvek od Vlastimil Bořecký » 19.06.2010 09:53
Doporučuji si přečíst celou diskuzi.
V mojí mozkovně utkvěly tato fakta:
1, někdo napsal svůj názor na současný stav VPO
2,běžní uživatelé Požárů napsali svoje příspěvky. Nikdo se neschovával za anonymy, a souhlasili s příspěvkem že současný stav VPO je tristní.
3, Pokud mně pamět neklame za vedení p. Kříže byly na webu VPO po celý rok neustále nějaké akce, soutěže, web VPO se pro mně stal nejlepším hasičským obchodním webem. Dnes je to nějaký obrázek, kde nejsou ceny, v tom teda drží VPO primát )), jsou smazané velikosti a dostupnost zboží. Podle mně musel klesnou obrat tak na 1/10 loňské tržby. Za 4 měsíce přibyly 3 obrázky na webu. Veškeré články jsou z doby p. Kříže. Pokud si pamatuji na posledním Pyrocaru , kde jsem byl, VPO měla měla jednu z nejlepších prezentací. A také akce v Borovanech byla podle toho co jsem četl na požárech velmi zdařilá - tam jsem nebyl.
3, Taže za dobu co jsem členem JSDH a sleduji dění na internetu loňský rok VPO měla nejlepší politiku vůči zákazníkům.
4, Když sleduji to co p. kříž odpověděl - vidím v tom zcela jasný výklad finančí politiky - s logickým závěry.
5, Kdyzž sleduji nastřečého Drakulu vidím nesourodý výpis vět bez logické argumentace.
6, Děkuji za pozornost - připomínám, na začátku byl článek o něčem a p. Drakula jej umně převedl jinde, nicméně pozapoměl na fakt, že zde jsou čtenáři s vlastními názory, tužíž má smůlu.
7, VPO je zde desítky let, parří hasičům, a to co předvádí současné vedení, to se bude jejich nástupcům těžce napravovat. myslím si, že je načase aby již napsali 3 obálky jak to zmiňuje výše uvedený vtip ze života.
Ahoj pánové Vlastimil
-
Příspěvek od Michal Hylas » 19.06.2010 21:25
Četl jsem celou diskuzi od začátku a myslím, že zde bylo řečeno vše podstatné.
-
Příspěvek od Jan Natilík » 21.06.2010 16:51
Bravo, konečně pochvaly VPO i když se týkají pouze minulého vedení. Pan Žižka očividně nemá moc příznivců.
Rozumím však i kritickému stanovisku ke způsobu zeštíhlení výzbrojny.
Ono výhodnost prodeje nemovitostí na trhu je opravdu těžké vyjadřovat poměrem neobchodovatelných akcií.
Ať už je to rozhodováno akcionáři, nebo nějakou skupinou stálo by za to se zamyslet nad tím, co dokáže asi firma coby malý překupník, když nebyla schopna si vyjednat lepší ceny dodavatelů a sama neprodávat draho ani jako velkoodběratel.
Bylo by jistě transparentnější, nechat minulé vedení ještě chvíli pokračovat.
Zatím se tu ještě nevyjádřil nikdo z těch, koho se to týká nejvíce. Majoritní akcionář SHČMS by mohl jistě něco osvětlit.
Příspěvek od » 22.06.2010 07:54
-
Příspěvek od Vladimír Mundl » 22.06.2010 22:03
Podle mého názoru a informací které mám, nebylo potřeba bývalé vedení s p. Křížem odvolat, neboť to ,měli na "dobu určitou".
Jistě to nebyl pan Kříž, ani to není pan Žižka, kdo udělal VPO " rozbuch " - spíše se zatím nepodařilo úspěšně obchodovat.
- tím nechci bagatelizovat dosavadní účetně / "optimalizační " úspěchy minulých vedení a fandím VPO aby zase byla tím, co si přejí její přátelé a zákazníci.
-
Příspěvek od Součková » 28.11.2010 10:10
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 28.11.2010 11:34
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy