Chtěl bych vysvětlit proč tato diskuze nebyla smazána. Pan Slavíček nás požádal o zveřejnění komerčního placeného sdělení zde na webu. Běžný postup je, takové sdělení zveřejnit ve formě článku. Pan Slavíček nás však požádal o tuto formu, tedy formu duskuzního vlákna. Protože jsme již v minulosti tuto formu placené inzerce realizovali, bylo mu vyhověno.
Pan Slavíček řádně zaplatil dle ceníku za tuto inzerci. Chyba nastala v okamžiku, kdy jsem dostatečně nezajistil, aby se pod textem objevilo upozorněn, že se o placenou inzerci jedná. Za to se vám velice omlouvám. Chyba už je napravena.
Znovu tedy opakuji: jedná se řádně uhrazenou placenou inzerci.
Děkuji za pohopení.
Změna je život
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Martin (kaw) Kavka
- Kontaktovat uživatele:
- Martin (kaw) Kavka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin (kaw) Kavka » 17.10.2009 09:44
[ Pyrokot - 17.10.2009 08:49] a copak se zametlo pod koberec? Jen jsem vysvětlil, že to je placená inzerce. Že Vy nemáte pana Slavíčka rád je váš problém a je mi to úplně jedno. Pro mě je to zákazník jako každý jiný Je to zákazník, který si zaplatil a objednal službu. My mu jí poskytneme. Nikomu nenadržujeme. Pokud máte zájem u nás inzerovat, zašlu ceník.
Pokud mi nevěříte, váš problém. Jsem ochoten vám ukázat doklad o provedené platbě.
Pokud mi nevěříte, váš problém. Jsem ochoten vám ukázat doklad o provedené platbě.
-
Příspěvek od Franta Ludvik » 17.10.2009 16:44
[Hynek Obroučka - 16.10.2009 20:01] Pleteš si pojem s průjmem, nechci se zastávat ani Zábranského ani Slavíčka ale nástavbář je firma KEB EGE a o té tu není žádná zmínka. Slavíček byl jen řadový zaměstnanec kterého firma KEB EGE z nějakých důvodů zřejmě vyrazila
-
Příspěvek od Tomáš Otčenášek » 17.10.2009 23:31
[Franta Ludvik - 17.10.2009 16:44] KEB-EGE nastavbar? Ale kdeze, evidentne ne, videl jsi nekdy jejich web? O nastavbach ani slovo, nebyt P. Slavicka, ani bych to netusil...
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 18.10.2009 00:27
[Franta Ludvik - 17.10.2009 16:44] Ano, tedy i pan Zábranský je zaměstnanec... Kdo chce chápat pochopí, kdo ne, kopněme ho... Když Vám to nestačilo jak jsem to napsal, vysvětlím Vám to polopatě... Dokonce ani pomlouvání zaměstnanců nástavbářů jsem tedy mezi nástavbáři ani jejich zaměstnanci nezažil... Já nechci stranit ani jedné, ani druhé straně, stejně tak by mi vadilo kdyby tu někdo od konkurence pomlouval pana Zábranského nebo kohokoliv jiného. Toto považuji za nechutné a ubohé. Konkurenční boj by se měl vést poněkud jinak. Jsem tu známý kritikou provedené práce, ale já si to eticky můžu dovolit, protože nejsem zaměstnancem, pomahačem ani společíkem žádného nástavbáře.
-
Příspěvek od Rescueboss Hanzl » 18.10.2009 23:47
Co tady resite , neco takoveho se dalo cekat. presne jak naznacuje pyrocat pan Slavicek je zvykly vodit nas za nos. Co vim ze zkusenosti tak hasicum rad vnucuje svuj vlastni nazor a rad slibuje nesplnitelne a s platbou dopredu. To ze ho vyrazili ze Sehatu a ted najednou z Keb ege neco napovida ale hlavne to nebudi zadnou duveru. Neco bude asi spatne
-
Příspěvek od Radim Zábranský » 19.10.2009 16:58
Omlouvám se všem, kterých se můj příspěvek dotkl. Rozhodně bych si nedovolil kritizovat firmu Keb-ge a ani pana Slavíčka. Každopádně přeji Petrovi ať už bude jeho působení kdekoliv hodně úspěchů a nebránime se i naší možné spolupráci.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky