Zasah hasiču v Jablonci na fotbale
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 18.03.2009 08:42
[Michal Franz - 18.03.2009 06:34] chces-li srovnavat navstevu prezidenta nejvetsi (a asi nejdulezitejsi) zeme na svete s fotbalovym zapasem, pak je mi te uprimne lito. Je proste povinnosti kazdeho poradatele splnit podminky pro zajisteni poradku a bezpecnosti a fotbal neni (prestoze radu let byl) vyjimkou. A to ze na nej chodi ultras je mi lito, stale je to vsak odpovednost poradatele. Proto se v zahranici ultras prisne trestaji, zaviraji se stadiony, prerusuji se zapasy, tresta se muzstvo a vysledky jsou velmi dobre. Jeste jsem nevidel divaky na ostatnich sportech, aby se sli umyslne na zapas poprat a bylo jim v podstate zcela jedno, jak, kdo a s kym hraje. JJS
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 18.03.2009 09:10
Ředitele zeměkoule bych sem netahal (i když je to šéf pro někoho nejdůležitější země světa). Jasné, že odpovědnost nese pořadatel, jenže nemá oporu v legislativě, stejně tak jí nemá i jím najatá bezpečnostní agentura. A četnící zadarmo? Maj stát zadarmo venku nebo na stadionu? Že jste nikdo neremcal, když byla jejich přítomnost na stadionech pravidlem. Ale toto je mi vcelku putna (nebrat doslovně), neb na tento problém jsem nepoukázal. Hasiči mají hasit a nikoliv kropit lidi. v Janblonci )bavím se pouze a jen o Jablonci) po nich nikdo nic neházel a tak si myslím, že nebyl problém stříkat kompaktem na místo hořící světlice a nikoliv použít sprchu, která kropila všechno možné (,,takyfandy").
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od Luboš Kundera » 18.03.2009 09:30
[Václav Porkát - 18.03.2009 09:10] Jak víš ,že jsem neremcal ?
-
Příspěvek od Kopeček » 18.03.2009 10:52
Já myslím, že je dobře když policajti stojí před bránou. Kluby to alespoň donutí něco dělat!!! To že jim tam policajti umravňujou ožralý a vymatlaný "fanoušky", to už je až ta poslední věc. Důležitý jsou okamžitý tresty a zákaz na stadiony, lístek na občanku. Uděláš průser ... 5 let zákaz!
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 18.03.2009 12:48
[Václav Porkát - 18.03.2009 09:10] ve vetsine ti davam za pravdu pravdu - proste hasic NESMI byt postaven PROTI lidem , at uz jsou jakykoliv a delaji cokoliv. To uz jsme tady prece probirali pri prevozech agresivnich pacientu apod. JJS
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky