Hasiči-neplacený pracovníci pojišťoven
Aktuální problémy, neshody, trable...
Hasiči-neplacený pracovníci pojišťoven
Příspěvek od Návštěvník » 14.03.2009 10:27
Čekám jestli se tady bude nějaká diskuse k článku v hasičských novinách a nic se neděje. Jedná se o petici, aby se udělal zákon, že pojišťovny budou odvádět procento svého zisku na obnovu hasičské techniky.
-
-
-
Příspěvek od Jazykozpytec » 14.03.2009 11:04
Já myslím, že by to nikoho nebilo. Ani ty dobré, ani ty špatné. Násilím ničeho nedosáhneš.
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 14.03.2009 13:05
na co chces diskuzi, vzdyt ti to podstatne napsal sefredaktor . Je to kravina, kterou si naprosto nesystemove a bez navaznosti nekdo narval do palice a jediny vysledek bude, ze budeme jako hasici vypadat jak debilove, co nevedi, co chteji. Proc by to mely platit pojistovny, proc ja jako zodpovedeny a pojisteny bych mel solidarne prispivat na nejakeho nezodpovedneho troubu!
Proste, jak jsem psal, nekde v Horni Dolni se nekdo probudil a rekl si, pojdme vykriknout nejakou blbost do tmy, at se neco deje. Podle me tyto hloupe vykriky hasicum spise skodi, nez pomahaji . Howgh JJS
Proste, jak jsem psal, nekde v Horni Dolni se nekdo probudil a rekl si, pojdme vykriknout nejakou blbost do tmy, at se neco deje. Podle me tyto hloupe vykriky hasicum spise skodi, nez pomahaji . Howgh JJS
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky