Pravidla
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
Příspěvek od Jan Zadrobílek » 12.05.2008 15:18
Pravidla
Mám na vás velkou prosbičku,zajímalo by mě, kde mám sehnat podrobná pravidla pro požární útok podle požárního sportu. Např. jaké savice můžeme používat při útoku. Na jedné soutěži nám bylo řečeno, že nesmí dle výše uvedených pravidel použít savice s ložiskem. Což se mně nějak nezdálo.Dík za odpověď
Mám na vás velkou prosbičku,zajímalo by mě, kde mám sehnat podrobná pravidla pro požární útok podle požárního sportu. Např. jaké savice můžeme používat při útoku. Na jedné soutěži nám bylo řečeno, že nesmí dle výše uvedených pravidel použít savice s ložiskem. Což se mně nějak nezdálo.Dík za odpověď
-
-
Příspěvek od Lukáš Vodička » 12.05.2008 15:19
plnění
kolik soutěží musíme splnit pokud máme zájem o další konaní soutěže u nás?
kolik soutěží musíme splnit pokud máme zájem o další konaní soutěže u nás?
-
Příspěvek od Karel Čermák » 12.05.2008 15:19
pravidla,soutěže
Pokud se jedná o soutěž pořádanou v rámci SDH platí pravidla na stránkách www:dh.cz. Tato pravidla se nemusí ve všech ustanoveních dodržovat, jsou možné drobné úpravy v rámci OZ a lze je ještě poupravit při nástupu před soutěží. Takže nic není definitivní.
Kolik soutěží musíš navštívit, aby jsi mohl pořádat soutěž není nikde dáno. Záleží na důvěře okrsku- když se jedná o okrskovou soutěž, OSH-když se jedná o okresní kolo atd.
Jinak tzv."puťák" si můžeš udělat kdykoliv, jen je třeba schválení ORV kvůli pojištění, nebo si ji pojistit sám.
Pokud se jedná o soutěž pořádanou v rámci SDH platí pravidla na stránkách www:dh.cz. Tato pravidla se nemusí ve všech ustanoveních dodržovat, jsou možné drobné úpravy v rámci OZ a lze je ještě poupravit při nástupu před soutěží. Takže nic není definitivní.
Kolik soutěží musíš navštívit, aby jsi mohl pořádat soutěž není nikde dáno. Záleží na důvěře okrsku- když se jedná o okrskovou soutěž, OSH-když se jedná o okresní kolo atd.
Jinak tzv."puťák" si můžeš udělat kdykoliv, jen je třeba schválení ORV kvůli pojištění, nebo si ji pojistit sám.
-
Příspěvek od Neznámý Vojín » 12.05.2008 15:19
TAK TO VÍM NAPROSTO PŘESNĚ
Někerá asi metr padesát, někerá metr sedumdesát a někerý eště víc.
Někerá asi metr padesát, někerá metr sedumdesát a někerý eště víc.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:19
No...
... trať je jako u chlapů na 2B, tzn. 4 hadice po 20 metrů - rezerva - 70 metrů trať k čáře výstřiku + 5 metrů k terčům.
... trať je jako u chlapů na 2B, tzn. 4 hadice po 20 metrů - rezerva - 70 metrů trať k čáře výstřiku + 5 metrů k terčům.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky