Příspěvek
od ruská vlaštovka » 15.03.2009 22:07
Jedna věc je pracovní činnost ženy u zásahu, druhá věc je soužití se ženou v jinak mužském kolektivu. Osobně bych se tedy nebál toho prvního, nakonec ono se to ukáže už při výcviku nebo po pár zásazích.
Bohužel to soužití je kolikrát problematické i mezi chlapy, natož když tam budou mít ženu, ke všemu třeba ještě svobodnou, pohlednou a nezadanou. Nic si nenalhávejme, pokud se všichni (včetně ní) nebudou držet velmi osvědčeného pravidla "co je v domě, není pro mě" (a jako že nebudou), stačí, že se ta koc bude líbit více, než jednomu a pravděpodobně to povede ke konfliktu i v jinak sehrané a fungující partě.
Když budu trochu spekulovat, tak jediným řešením se mi jeví, že si dotyčná žena bude od začátku držet odstup a sama vymezí pravidla hry. Což ovšem pro ni, jako pro nováčka v partě, bude velmi těžké. Nebo v lepším případě bude zadaná či vdaná. Ovšem hormony pracují na obou stranách a já plně chápu obavy některých pisatelů před nebezpečím, které z toho vyplývá...
Osobně si myslím, že "oficiální" řeči o umývárnách, toaletách a dalších problémech jsou jen zástěrkou před skutečným pojmenováním tohoto problému - jenže to oficiálně nikdo říci nemůže nebo prostě nechce. Ale třeba se mýlím.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!