Hasičárny a vše kolem...
Napadá vás něco, co bychom na serveru POŽÁRY.cz měli udělat?
-
Hasičárny a vše kolem...
Příspěvek od Miloslav Mraček » 26.02.2011 14:09
Zdravím všechny.
Poseldní dobou jsem na internetu v jednom kuse prohlížel různé stránky s požární technikou a jednotlivých požárních stanic HZS i JSDH. Musím uznat, že některé se mi velice líbily. Jak asi většina ví, tak u JSDH se neustále něco vylepšuje. Ale to třeba i u HZS. Proto bych uvítal nějakou sdruženou sekci, která by se věnovala stavebním budovám jednotlivých jednotek, fotografiím, doplněné zejména o informace s umístěním a přestavbou. Dále pak technice v provozu, její údržbě, jejich fotografií a prostě tak obecně. Vím, že je to technicky asi náročné, ale bylo by to fajn. Rád studuji rozmístění jednotlivých věcí a přemýšlím, jak by šlo co nejvíce věcí vylepšit. Různé "vychytávky", zlepšováky, usnadňováčky...Kdyby člověk prohlédnul několik variant, může se inspirovat a přispět ke zdokonalení...
Poseldní dobou jsem na internetu v jednom kuse prohlížel různé stránky s požární technikou a jednotlivých požárních stanic HZS i JSDH. Musím uznat, že některé se mi velice líbily. Jak asi většina ví, tak u JSDH se neustále něco vylepšuje. Ale to třeba i u HZS. Proto bych uvítal nějakou sdruženou sekci, která by se věnovala stavebním budovám jednotlivých jednotek, fotografiím, doplněné zejména o informace s umístěním a přestavbou. Dále pak technice v provozu, její údržbě, jejich fotografií a prostě tak obecně. Vím, že je to technicky asi náročné, ale bylo by to fajn. Rád studuji rozmístění jednotlivých věcí a přemýšlím, jak by šlo co nejvíce věcí vylepšit. Různé "vychytávky", zlepšováky, usnadňováčky...Kdyby člověk prohlédnul několik variant, může se inspirovat a přispět ke zdokonalení...
- Oves
Příspěvek od Oves » 27.02.2011 12:55
Zdravím, jde to i jednoduše, viz třeba články o samodomo úpravách DA Avia, tak by šly udělat i třeba CAS Liaz, nebo odsávání výfukových plynů, šatny u HZS i JSDH stačí výzva od redakce na co se zaměřit a myslím že hodně z nás pošle podklady které redakce sešrotuje
-
Příspěvek od Miloslav Mraček » 27.02.2011 13:30
Máš naprostou pravdu. Třeba ty šatny nebo prostě takové věci. Byl bych moc rád, kdyby to redakce "sešrotovala". Ale aby mohl být i konkrétní odkaz v sekci technika. Aby to nemusel člověk zdlouhavě hledat...
-
Příspěvek od Miloslav Mraček » 27.02.2011 14:40
To byste byli moc hodní. Myslím si, že by to pomohlo mnoho jednotkám ke zvelebení jejich "úlu". Jinak šatny a technika moc dohromady nejde, ale myslel jsem tím třeba rubriku "Stanice a zbrojnice", kde by byla sekce s technikou, další se zákoutím a tak...
-
Příspěvek od Petr Stodola » 28.02.2011 10:25
Jako špatný nápad to není, ale berte to i z té druhé stránky... Stanice a zbrojnice aneb co se kde dá ukrást.... Takhle když se vytvoří rubrika zbrojnic, tak to může být velkým lákadlem pro zloděje a v poslední době se to stává často, že dojde k vyloupení hasičárny. Takže bych byl opatrný s tím co zveřejňuji...
-
Příspěvek od Petr Haska » 28.02.2011 10:52
Proto nemáme na naše webu napsanou výbavu vozidel, ani vozidla nafocená "zevnitř".
- Oves
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz