Příspěvek
od Pan M » 08.01.2009 12:26
Když jsem na pyrocaru vybíral obleky, do kterých začneme oblékat naši jednotku, byl jsem u zahasu, tam mě obsloužila nějaké slečna, u které mi po první větě bylo jasné že tomu vůbec nerozumí, vyzkoušel jsem oblek tuším Vl-kové řady, absolutně mi nevyhovoval, šel jsem dál, měl jsem v celku zálusk na Fénixe, minimálně jsem ho chtěl vyzkoušet, ovšem přišel jsem do výzbrojny, kde měli vystaveny fénixe, obhlížel jsem tam jeden na figuríně, kolem ve stanu (vlastně i po celém letišti) se válelo pár ožralců, s nápisem fénix team na zádech, ale že by měl někdo zájem zajímat se o zákazníka to ne, a tak jsem vyrazil do devy, od prvního okamžiku seriózní jednání, vyšli nám vstříct, vyzkoušeli jsme co jsme potřebovali, dostali deset procent, slevu a objednali dva tigery. O týden později jsem dodatečně poslal emajlem rozměry těch dvou lidí na které se budou obleky šít, všechno v pořádku, dostal jsem mejlem objednávku, dodací lhůta cca za 1,5 měsíce, předtím a i potom slibování že pokud budou rozměry skladem, budeme to mít do týdne, když ne tak kolem tří týdnů. Zatím naprostá spokojenost. Uběhly tři týdny, obleky nikde, říkám nic se neděje, říkali do tří týdnů, ale tak dodací lhůta je ještě další tři týdny, tak se nic neděje. Pak už bylo po dodací lhůtě, tak volám do devy, telefonování s příjemnou paní, která jako by se právě probudila a komunikuje stylem- co to po mě jako chcete, jak jako, že by to mělo už být uvás, no já se teda podívám jak to vypadá... no tak ještě se to bude zítra došívat a další den to předáme k expedici. Říkám ok, jen jsem chtěl vědět kdy to bude, no samozdřejmě uběhl týden a nikde nic, až za další dva týdny to přišlo. Tedy celkově dodáno za 2,5 měsíce. Tím nechci říct, že by mi vadilo, že to přijde za takovou dobu, ale vadí mi to oblbování a slibování, když to nejsou schopní dodat v době které slibují, mají tu dobu prodloužit a ne slibovat nemožné.