Poplachový plán
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Jaroslav Kroupar » 25.02.2009 17:42
Také si nejsem jist co budou dělat JSDH které dostanou již za 4 roky ty CAS od HZS. Za prvé většinou sou to CAS s malou nádrží na vodu, což je pro dobráky nevýhoda, většinou se potřebuje dovážet voda a to s dvoukubíkovou CAS je docela úsměvné. Za druhé, vozy sou postaveny na technické vybavení které JSDH mnohdy nevyužijí a pochybuji že to HZS převede i s vybavenim. Tedy prostory pro technickou výbavu budou nevyužité. A pokud se to předá i s výbavou může se stát že leckteré JPO III, nebo V bude mít vybavení na úrovni které nepoužijí ani za sto let a například JPO II, které tu výbavu opužívají běžně, bude mít to co si pořídili za velké peníze a budou na tom stále hůř než ty obdarovaní. Tento postup obnovy se mi také nezamlouvá.
-
Příspěvek od Memoir » 25.02.2009 17:54
[Jaroslav Kroupar - 25.02.2009 17:42] Těžko říct jak bude postavená smlouva, ale může nastat situace, kdy obdarované JSDH budou ty casky prodávat, prostě proto aby měly peníze na jiné CAS nebo jinou výbavu. Ale zase proč ne. JPO V je třeba koupí, ale zase za jakou cenu... No, bude to ještě zajímavé. Pokud by většina JSDH měla dva vozy, pak bych to chápal jako obměnu prvního vozu, ale situace je asi trošku jiná...
Příspěvek od » 25.02.2009 19:03
[ - 24.02.2009 23:09] Dnes jsem byl ma bývalém opisu u kluka který má nás dobrovolné na starosti.Sám uznal že to není v pořádku,bude vše urgovat na kopisu,to že na nás OD kopisu zapomněl ,přïznal že je pravda.
Za týden je rada velitelů, tak mi prý vše zodpoví.Ale takhle se můžem na to vykašlt protože se zdá že jsme tady na nic.
Za týden je rada velitelů, tak mi prý vše zodpoví.Ale takhle se můžem na to vykašlt protože se zdá že jsme tady na nic.
-
-
Příspěvek od D » 26.02.2009 08:21
[Memoir - 25.02.2009 16:33] Když se Ti nelíbí vaše technika, tak to řeš s vrchním strojníkem a plakej u svých nadřízených a nepleť do toho města a hlavně jsdh II atd... Ty dvojky jsou mnohdy na tom lépe než HZS... Máš potíže s technikou?Máš šéfa, tak za ním jdi a řekni!! Co ti odpoví?? nic, jelikož jsi posraný až za ušima a raději tam ani nepůjdeš, strach je strach. Tak tady neřeš něco, co si Ti dobráci zaslouží a na co se nadřeli, vždyť u toho zásahu je jedno kdo pomůže, hlavně ať někdo pomůže... Kup si zákon o PO a pořádně si přečti legislativu a organizaci PO obcí a měst..až pak tady piš!!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky