anonymové...!!!
anonymové...!!!
Příspěvek od Návštěvník » 21.02.2010 13:08
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 21.02.2010 13:12
Obecně nelze ošetřit to, aby se někdo zaregistroval jako Franta Vopršálek a přitom se ve skutečnosti jmenoval Petr Vopršálek. Korespondenční ověřování registrace prozatím nechystáme. V budoucnu však bude nutno si alespoň vymyslet přezdívku, nicméně to situaci neřeší - viz. výše.
Stručně - omezit jejich přístup na web by zatím uspokojivě a spolehlivě nešlo.
Pro další dotazy na redakci nás kontaktujte způsoby uvedenými v dolní části webu. KuK
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 21.02.2010 13:13
Obecně nelze ošetřit to, aby se někdo zaregistroval jako Franta Vopršálek a přitom se ve skutečnosti jmenoval Petr Vopršálek. Korespondenční ověřování registrace prozatím nechystáme. V budoucnu však bude nutno si alespoň vymyslet přezdívku, nicméně to situaci neřeší - viz. výše.
Stručně - omezit jejich přístup na web by zatím uspokojivě a spolehlivě nešlo. KuK
- Oves
Příspěvek od Oves » 22.02.2010 09:31
-
Příspěvek od Marek Engel » 22.02.2010 13:58
pořád je svoboda projevu. A myslím si, že dnes až taková tajemství nejsou.
-
Příspěvek od kolemjdoucí kolemjdoucí » 25.02.2010 18:21
Jednak bych rozdělil uživatele do dvou skupin
1. všichni - současný stav
2. "autorizovaní" uživatelé
Dejte každému kdo založí téma nebo napíše článek možnost výběru, zda chce aby se v případní diskuzi vyjadřovali členové obou skupin nebo jen skupiny 2
A ted k tomu jak to rozdělit :
1 skupina - současný stav - každý kdo má registraci
2 skupina - tam budou posunuti ti ze skupiny jedná kteří budou mít řádně vyplněný profil. Současný profil bych ale rozšířil na :
jméno a příjmení
název jednotky popř. sdh (nebo HZS) které je uživatel členem
počet let členství v jednotce, popř SDH
kategorie jednotky JPO
a další ale už volitelné údaje....
Tím pádem by bylo zajištěno že do Vaší diskuze regaují opravdu pouze lidé kteří se v hasičině pohybují.
Pokud totiž řešíte "odborné téma" asi jako autor ani nestojíte o to aby Vám lidé bez spojitosti na hasiče začali říkat že na to by např oni peníze nedali atd...
Tudíž nechejme rozhodnout autora !!
Vím že mnozí z Vás namítnou, ale to si může na cizí jméno založit kažý, to může, ale veřte že lidé budou sledovat z jakého SDH nebo JSDH jste a takoví podvodníčci budou velice rychle odhaleni popř se lidi ozvou "ale ten do našeho SDH nepatří !!" a registrace jim může být ihned zrušena.
Tak co Vy na to pánové ?
A schválně zkuste reagovat jen Vy co máte řádně vyplněný profil, jiní se prosím diskuze zdržte
-
Příspěvek od Dekadent » 25.02.2010 18:46
-
Příspěvek od "Rejsek" » 25.02.2010 22:57
No nechci tvůj systém nikteraksahzovat,ale vezmi si tohle,přídu na požáry a vidim registraci,nikdo mi nedokáže,že jsem nenapsal so registrace úplnou blbost.tzn.
Jméno a příjmení: Jaroslav Skočdostudny
E-mail: Jarda.Skokan@seznam.cz
Jednoka: Prdelákov nad Řitínem
Členství:50 let
Kategorie: JPO VIIIIIIIIIIIIII
Musel by se to zvéct jako třeba na aukru,rozesílat dopisy s aktivačním klíčem,což podle mě asi není reálné, protože na to prostě požáry jako web nemají prostředky...Víc by ti řekl určitě ředitel nebo šéfredaktor webu...
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 25.02.2010 23:09
Minimálně po lidech budeme chtít, aby si vyplnili přezdívku. Třeba Chrobák. Systém "autorizovaných" uživatelů je také v plánu - nicméně takové autorizované uživatele pozná už teď svéprávný člověk podle příspěvků a údajů v profilu.
E-mail bude povinná položka, bude sloužit pro potvrzení registrace. Standardně ale nebude zveřejněn, má sloužit pouze pro takové "ověření uživatele" - anonymní emaily např. na seznamu samozřejmě standardně blokovat nebudeme.
Jak bylo zmíněno, u příslušníků HZS je se zveřejněním jména/kraje/bydliště/jednotky víceméně "problém", proto tyto údaje budou pouze volitelné a bude na vás, zda je vyplníte.
Aktivační dopisy - i na aukru a novinkách se podvádí, přes veškerá jejich opatření.
Nemyslete si, že nám anonymní výkřiky do tmy nevadí. Vadí. Ale i to se dá vyřešit hlasem lidu...
Příspěvek od » 26.02.2010 18:58
-
Příspěvek od Jan Linaj » 26.02.2010 20:05
to anonym 13591: zrovna se ozval ten nepravý, určitě jsem to nepsal kvůli tobě. Byla to reakce na jinou diskuzi.
Abych to dovysvětlil, nechtěl jsem aby tu někdo musel udavát svoje pravé jméno a příjmení, špatně jsem to formuloval. Jde mi o rozlišení jednotlivých anonymů, ptž málo kdo sleduje číselnej kód za jejich nickem anonym...jde mi o to, abychom aspoň věděli podle nicku kdo je kdo. Pochybuje že někdo z nás sleduje jestli anonym abcde, plácá pitomosti zatím co anonym bflmp má skutečně vhodnou přípomínku k diskuzi. Abychom věděli na koho reagovat a koho si nevšímat...
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz