Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Mára
Příspěvek
od Mára » 12.05.2008 15:26
Ahoj...
Je to veliká škoda, že taková velice špatná zpráva od velice dobrého sboru se řeší na netu. Já taky p.Kupku znám a určitě by jste si to měli vyřešit mezi sebou jak v rámci JSDH a Města, většina členu se za svého velice dobrého velitele postavi a doufám, že to dopadně dobře jak pro chod JSDH a hlavně komunikace s městem. Snad nový starosta pochopí, že hlavní opora bude i nadále hasiči a to ne jen v Adamově, ale všude tam kde je dobrá parta chlapů, kteří ve svém volném čase tvoří dobrovolnou práci, která někdy neni oceněna. Ahoj mára SDH Lysice
PS : doufám, že příště příjdou i veselejší zprávy..

))
-
Jarda Kyks
Příspěvek
od Jarda Kyks » 12.05.2008 15:26
Kixovo jmeno
Ano, ani jméno Jardy Kykse neberte raději nikdo (to není vykání, ale oznámení pro všechny) zbytečně do úst

)
-
Vasek
Příspěvek
od Vasek » 12.05.2008 15:26
re
A nebude v tom mít taky prsty freek?? On je takovy spasitel a vsechno by vsude daval dokupy? Stojí to za uvážení. Každopádně nemělo by se třeba uvažovat o odvolání starosty Adamova za neplnění funkce starosty? A nemělo by se k odvolání velitele vyjadrovat i HZS kdyz musí schvalovat jmenovani??
-
Freek
Příspěvek
od Freek » 12.05.2008 15:26
RE:
Jasne, kdo jiny, ze?
HZS se k tomu vyjadrovat nemusi.
-
Vítězslav Schimmerle
Příspěvek
od Vítězslav Schimmerle » 12.05.2008 15:26

Já zírám. Odvolat Petra je holej nesmysl. Potkávám se s ním teda jenom na učilišti (zatím) ale je to chlap na svým místě. Co dokázal s SDH Adamov je na smeknutí klobouku. Doufám že se kluci za něj fakt postaví. A jestli ho pane starosto nechcete ve sboru vaší obce, tak jej pošlete k nám. Schopných lidí není nikdy dost.

-
Freek
Příspěvek
od Freek » 12.05.2008 15:26
RE:
Treba o nej maji zajem jini. A treba prave tohle je ten hlavni duvod. Proste se snazi zaridit, aby sel k nim.
-
Petr Kupka
Příspěvek
od Petr Kupka » 12.05.2008 15:26
Re všichni
Vážení diskutující,
dovolte, abych i já se stručně vyjádřil k celému problému a přispěl k jeho uzavření. Předem chci jménem jednotky SDH Adamov poděkovat všem za kladné i kritické ohlasy. Celá věc začala minulý týden v pondělí, kdy jsem na školení hasičům oznámil skutečnost, že pan starosta vážně uvažuje o mém odvolání z funkce velitele. Věřte, že subjektivně necítím žádné porušení mých povinností a ani jiné důvody.
Celou „kauzu“ pravděpodobně odstartovalo malé nedorozumění při jednání Rady města Adamova, kde jsem se snažil hájit zájmy jednotky. Toto nedorozumění Radním vysvětlím.
Včera jsme s panem starostou měli jednání, kde jsme se oba dohodli na další spolupráci.
Chtěl bych zde ještě poděkovat adamovským hasičům. Ukázali, že jsou jednotní a to je velice důležité, zejména při záchraně životů a řešení mimořádných událostí.
Za podporu i kritiku patří dík i Vám všem hasičům, příznivcům hasičů i hasičským odborníkům (Freek).
Občanům města Adamova chci ještě říci, že městští hasiči tu byli, jsou a budou vždy prioritně právě pro ně.
Petr Kupka
-
Jiří Sucharda
Příspěvek
od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:26
ty tvoje aprily

jsem rad ze to takhle dobre dopadlo a tesim se na dalsi spolupraci. Jirka JS
Zpět na „Co vás pálí?“