Dolínek
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
-
Příspěvek od Jan Klimo » 12.05.2008 15:18
Tak s tím čekáním na konci máš pravdu,hned po příjezdu taky pár lidí v hospodě u stolu odpadlo a šlo radši do avie,jen to zdravý jádro vydrželo až do vyhlášení.Nám se daří vždy nejvic na začátku,štafeta-měli jsme na loďce našeho kapitána Korkorána,ten po nalezení do loďky nebyl odsrčen od břehu a tak si loď rovnal do správnýho směru tím,že pádloval na druhou stranu(docela dlouho).Požární útok,minulí dva pokusy probíhaly tak,že mašina vypověděla na startu službu a musela začít oprava,skoro celá se rozebrala než se zjistilo co stím(to bylo dva roky po sobě),holt máme dobrý mechaniky(fi. Škoda),jednou jsme si radši po opravě půjčili mašinu a jeli sní v avii mezi sedačkama,tento rok naštěstí bez problémů.Ejektor,prohodili jsme trošku funkce a náš proudař držel snad poprvé v ruce koš,vyběhnem a on začne šroubovat koš na sačku,problém byl ten,že ta byla na mašinu,tak musel trošku popoběhnout a až na tu druhou a to si řekneme před každou discipl. co kdo bude zhruba tak dělat,ono to pak dopadne vždycky jinak.Jak na to vzpomínám tak my perlíme skoro všude.Běžel jsem za Kosmonosy a byli jsme 7.Co vy?
-
Příspěvek od Pavel Šimák » 12.05.2008 15:18
4 Mochomurka zbytek všem
A jak budeš pokračovat? To déé je docela nezáživný )
Na Dolínku jsem byl dvakrát, letos nám to nějak uteklo, docela mě to mrzí. Myslím že je to ta nejfajnovějěí soutěž ze všech protože tady se opravdu ukáží schopnosti JSDH, improvizace atd... Mohlo by být podobných více, ale to by zase ztratilo to kouzlo. Nemá někdo z vás nějaké pěkné foto z letošního Dolínku? Díky )
A jak budeš pokračovat? To déé je docela nezáživný )
Na Dolínku jsem byl dvakrát, letos nám to nějak uteklo, docela mě to mrzí. Myslím že je to ta nejfajnovějěí soutěž ze všech protože tady se opravdu ukáží schopnosti JSDH, improvizace atd... Mohlo by být podobných více, ale to by zase ztratilo to kouzlo. Nemá někdo z vás nějaké pěkné foto z letošního Dolínku? Díky )
-
Příspěvek od Pavel Šimák » 12.05.2008 15:18
4 Urbi
To sice můžeš ale doma nemáš tak dobrý bahýnko, v Dolínku maj echt-gold )
To sice můžeš ale doma nemáš tak dobrý bahýnko, v Dolínku maj echt-gold )
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:18
Add fotky...
Mám celý CD fotek z letoška, i z loňska nějaký mám. Ozvi se na hynda@email.cz .
Jinak jsem rád, že se Vám soutěž líbí, o to víc nás těší její příprava. A taky nám to vymejšlení ptákovin a sviňárniček dá každý rok pořádně zabrat Těšte se zase za rok
Mám celý CD fotek z letoška, i z loňska nějaký mám. Ozvi se na hynda@email.cz .
Jinak jsem rád, že se Vám soutěž líbí, o to víc nás těší její příprava. A taky nám to vymejšlení ptákovin a sviňárniček dá každý rok pořádně zabrat Těšte se zase za rok
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz