re vlaštovka
Neboj, kolega Kozák je odolný jedinec a v armádě trénovaný - jen tak něco ho neskolí!!! Jo to už by muselo být opravdu hodně silné kafe, které by zasáhlo jeho citlivé místo (myšleno mateřskou JPO III:)
Jízda dobrovolného hasiče na zbrojnici
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Pavel Burda » 12.05.2008 15:23
Potrubní pošta
mne napadla pouze kvůli Vám, co nejste z hornického města. To my tu máme:
1) hornický vláček (pochopitelně, že jezdí skoro až ke zbrojnici, staví na znamení a má vždy návěstí "VOLNO")
2) nadzemní lanovku (sice nestaví na znamení, ale dá se do ní nastupovat asi tak, jako se kdysi naskakovalo za jízdy do otevřených tramvají, akorát je potřeba vylézt na kandelábr - vozíky jezdí hustě za sebou). Navíc policajti vozík zastavovat ani nesmí ani nemohou, takže naopak lze mít sebou a používat VRZ. S obsluhou strojovny je pak dohodnuto, že při vyhoukaném poplachu postrčí reostat na maximálku. Závidíte? pb
mne napadla pouze kvůli Vám, co nejste z hornického města. To my tu máme:
1) hornický vláček (pochopitelně, že jezdí skoro až ke zbrojnici, staví na znamení a má vždy návěstí "VOLNO")
2) nadzemní lanovku (sice nestaví na znamení, ale dá se do ní nastupovat asi tak, jako se kdysi naskakovalo za jízdy do otevřených tramvají, akorát je potřeba vylézt na kandelábr - vozíky jezdí hustě za sebou). Navíc policajti vozík zastavovat ani nesmí ani nemohou, takže naopak lze mít sebou a používat VRZ. S obsluhou strojovny je pak dohodnuto, že při vyhoukaném poplachu postrčí reostat na maximálku. Závidíte? pb
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:23
re PB
A nebylo by jednodušší, kdyby členové výjezdovky fasovali Red Bull?
A nebylo by jednodušší, kdyby členové výjezdovky fasovali Red Bull?
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Re: ruská vlaštovka
Ježíši, máš pravdu! Vyrážím do Kauflandu, to se musí vyzkoušet.
Jinak, protože nestíhám přeskakovat mezi diskuzemi, se na chvilku odmlčím, aby měli šanci i ostatní. Musím ještě protáhnout jeden drát Fordem, abych splnil denní pracovní penzum (dávám do palubky Vmetr, protože nějak podezřele přibývají spotřebiče a všiml jsem si, že po pár zkouškách té emirátské rampy a navijáku kleslo napětí - furt něco montuju a zkouším, jenže auto nejezdí a tedy nedobíjí ... ).
Všem hezký a klidný víkend, pb
Ježíši, máš pravdu! Vyrážím do Kauflandu, to se musí vyzkoušet.
Jinak, protože nestíhám přeskakovat mezi diskuzemi, se na chvilku odmlčím, aby měli šanci i ostatní. Musím ještě protáhnout jeden drát Fordem, abych splnil denní pracovní penzum (dávám do palubky Vmetr, protože nějak podezřele přibývají spotřebiče a všiml jsem si, že po pár zkouškách té emirátské rampy a navijáku kleslo napětí - furt něco montuju a zkouším, jenže auto nejezdí a tedy nedobíjí ... ).
Všem hezký a klidný víkend, pb
-
Re: Palomis
Bezva, nechtěl jsem urazit. Tak bychom se mohli dát do výpočtu rádiusu pro to potrubí, že aby nám ten dopravovaný hasič prošel bez úhony - např., aby si nezlomil v nějakém ohybu játra postižená služební cirhosou. Stejně je ten pátek fajn, že?! pb
Bezva, nechtěl jsem urazit. Tak bychom se mohli dát do výpočtu rádiusu pro to potrubí, že aby nám ten dopravovaný hasič prošel bez úhony - např., aby si nezlomil v nějakém ohybu játra postižená služební cirhosou. Stejně je ten pátek fajn, že?! pb
-
Palomies
Je "Palomis" foneticky správně? Jinak se omlouvám za zkomolení. pb
Je "Palomis" foneticky správně? Jinak se omlouvám za zkomolení. pb
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti