poškrábaní vozidel při zásahu
Před pár dny jsme se bavili na toto téma a údajně,když řidič poškrábe karoserii,třeba v lese větvema,tak musí uhradit opravu ze svého,jak se na to díváte vy?
poškrábaní vozidel při zásahu
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Antonín Chýlek » 12.05.2008 15:23
auto jako ze škatulky
zdá se mi to nefér,řidič jede k zásahu,třeba hoří les nebo chalupa v lese a místo aby se jelo hasit,tak strojník půjde ořezávat větve pilou,aby nepřišel o plat a chalupa nebo les půjde do háje,hlavně,že auto zůstane,jako ze škatulky.
zdá se mi to nefér,řidič jede k zásahu,třeba hoří les nebo chalupa v lese a místo aby se jelo hasit,tak strojník půjde ořezávat větve pilou,aby nepřišel o plat a chalupa nebo les půjde do háje,hlavně,že auto zůstane,jako ze škatulky.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:23
RE: Antonín
Na začátku srpna jsem nově stříklé auto poškrábal jako hrábě čerstvý beton a nikdo mi nic neřekl Je fakt, že u JSDH V práci to zastříknu sám a hotovo. Akorát pak musím poslouchat řeči o "pražákovi a sloupku" ala Vesničko má apod. )
Na začátku srpna jsem nově stříklé auto poškrábal jako hrábě čerstvý beton a nikdo mi nic neřekl Je fakt, že u JSDH V práci to zastříknu sám a hotovo. Akorát pak musím poslouchat řeči o "pražákovi a sloupku" ala Vesničko má apod. )
-
Příspěvek od Antonín Chýlek » 12.05.2008 15:23
re
tak to jo,u dobráků si auta stejně stříkáme sami a pošklebky k tomu patří,ale pobavilo,na vesničku jsem úplně zapoměl,myslím ale u profíků,vyjádřete se někdo
tak to jo,u dobráků si auta stejně stříkáme sami a pošklebky k tomu patří,ale pobavilo,na vesničku jsem úplně zapoměl,myslím ale u profíků,vyjádřete se někdo
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:23
a ja myslim
ze u placenych hasicu je mozne vsechno vcetne najiti a potrestani (nejlepe zastrelenim nebo srazkami z platu), u dobraku to zamrzi a jde se to opravit. JJS
ze u placenych hasicu je mozne vsechno vcetne najiti a potrestani (nejlepe zastrelenim nebo srazkami z platu), u dobraku to zamrzi a jde se to opravit. JJS
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky