TECHNIKA HZSMSK
Ahoj, nikdy jsem nebyl v Ostravě, ale podle různých fotek a recenzí jsem zjistil, že tam mají úžasnou hasičskou techniku. O jprázdninách bych tam chtěl jet fotit, ale do té doby bych chtěl qalespoň přibližně vědět, jakou techniku na jednotlivých stanicích mají. Podrobně znám techniku pouze na CHS Ostrava-Zábřeh a na stanici HS-Slezská. Uvítal bych pokud byste někdo byl tak hodný a napsal mi alespoň odkaz na nějakou stránku, kde jsou fotografie z exkurze u HZSMSK nebo pokud někdo máte třeba přehled techniky, zda byste mi ho nemohl poslat. Nebo jakékoliv fotky. Dík moc...ahoj dyžtak moje icq je 436 378 046
TECHNIKA HZSMSK
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
-
Příspěvek od pepa rychly » 12.05.2008 15:23
Dík,
za ty dva odkazy, jsou supr a je tam dost dobře popsána technika. Ale neměli byste ještě někdo odkaz na ňákou stránku, kde jsou fotografie ze stanic: Hrabůvka, Zábřeh, Fifejdy, Poruba a Slezská?? Prosím, prosím
za ty dva odkazy, jsou supr a je tam dost dobře popsána technika. Ale neměli byste ještě někdo odkaz na ňákou stránku, kde jsou fotografie ze stanic: Hrabůvka, Zábřeh, Fifejdy, Poruba a Slezská?? Prosím, prosím
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz