HZSp Čepro Cerekvice
Zdravim všechny hasiče, je tu někdo z hzsp Čepro Cerekvice? Chtěl bych se zeptat jestli je možné se k Vám dostat(např. vzhledem k početnímu stavu), případně jaké jsou požadavky(s výučnim listem - budu dálkově dodělávat maturitu, je u vás podmínkou řiď. průkaz sk. C?). Jsem členem JPO III, baví mě to a chci dělat hasiče i "nedobrovolně" - Bohužel hlavní překážkou k HZS je ta maturita (slyšel jsem že u některých HZSp stačí výuč.) . Děkuji za odpovědi.
HZSp Čepro Cerekvice
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Erik_JSDH » 12.05.2008 15:22
No tak jinak
Nemáte prosim Vás alespoň někdo nějaké všeobecné informace jak se dostat k hzsp (jestli přes hzsp nebo přes ten podnik?), případně co by mohlo být hlavní překážkou? Kde mám začít? Vím že pár zde přispívajících jsou členy hzsp Čepro, chtěl bych jenom vědět na čem jsem, jestli to má vůbec cenu...
Nemáte prosim Vás alespoň někdo nějaké všeobecné informace jak se dostat k hzsp (jestli přes hzsp nebo přes ten podnik?), případně co by mohlo být hlavní překážkou? Kde mám začít? Vím že pár zde přispívajících jsou členy hzsp Čepro, chtěl bych jenom vědět na čem jsem, jestli to má vůbec cenu...
-
Příspěvek od Jiří Moravec » 12.05.2008 15:22
HZSP
U každých podnikových hasičů je to jinak nejlepčí by bylo kdyby jsi si tam zajel a zjitil podrobnosti přímo u velitele. Jinak je pravda že u některých HZSP můžeš naspoupit jen s výučním listem třeba ve Škoda auto to tak je, ale ted se to snažej omezit.
U každých podnikových hasičů je to jinak nejlepčí by bylo kdyby jsi si tam zajel a zjitil podrobnosti přímo u velitele. Jinak je pravda že u některých HZSP můžeš naspoupit jen s výučním listem třeba ve Škoda auto to tak je, ale ted se to snažej omezit.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky