Příprava na přijímací řízení na FBI
Zdravím kolegy hasiče a studenty FBI,
měl bych dotaz na průběh kurzů matematiky na FBI. Jsem ze ST. Čech, tak bych potřeboval posoudit kurzy přími na v Ostrvě FBI nebo zda stačí si nechat zaslat testy s příklady? Každý váš názor ohledně kurzů mi pomůže. Předem děkuji.
Příprava na přijímací řízení na FBI
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od jana rýdlová » 12.05.2008 15:22
re:kurz
Kurz na matiku jsem absolvovala, mi moc nepomohly.Vše co se učí na střední tak se dožene v základech matematiky.Podle mě vám stačí, když si je necháte poslat.Více info.rydlova.janicka@seznam.cz
Kurz na matiku jsem absolvovala, mi moc nepomohly.Vše co se učí na střední tak se dožene v základech matematiky.Podle mě vám stačí, když si je necháte poslat.Více info.rydlova.janicka@seznam.cz
-
Příspěvek od Alby » 12.05.2008 15:22
Příprava
Ahoj, já už jsem nějaký pátek ze školy. Dělal jsem navíc ještě přijímačky z fyziky. Vím, že mi stačilo jen projít příklady, ale je nutné si je propočítat všechny - drtivá většina se jich totiž objevila právě u přijímaček (snad jen s jinými čísly). Zdar a sílu a ať se zadaří. Ahoj Petr
Ahoj, já už jsem nějaký pátek ze školy. Dělal jsem navíc ještě přijímačky z fyziky. Vím, že mi stačilo jen projít příklady, ale je nutné si je propočítat všechny - drtivá většina se jich totiž objevila právě u přijímaček (snad jen s jinými čísly). Zdar a sílu a ať se zadaří. Ahoj Petr
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz