Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Lukáš Žejdlík
Příspěvek
od Lukáš Žejdlík » 12.05.2008 15:21
Oheň
Co kdyby v případě nebezpečí z prodlení (což u mnohých výjezdů jistě hrozí) nařídil velitel své jednotce odstranění vozidla, kdo v takovém případě nese odpovědnost za škody například za odřený lak? Přiznám se že mne inspiroval film oheň, konkretne scéna jak si hasiči vynucují přístup k hydrantu. Holt amerika, země neomezených možností...

-
Hasič Josef
Příspěvek
od Hasič Josef » 12.05.2008 15:21
Jiří Opálka
Taky mě něco říká a určitě jsem se to tak učil, že je zákaz stání před,nebo ve vjezdu at už je to před vraty požární budovy nebo rodinného domu, či jiné budovy, nebo areálu!!!
-
Michal Hylas
Příspěvek
od Michal Hylas » 12.05.2008 15:21
Parkování
H¨Pánové možná řeknu něco co asi bude všem proti srsti, ale zkusil bych jednu vec.
Říkal mi kamarát že mu pravidelně před vraty u garáže parkoval jeden člověk se svým luxusním autem a ráno mu znemožnoval i obyčejné otevření vrat garáže. Domluva a prosba nepomohla a tak říkal že ho to naučí a pravidelně mu od té doby začal vypouštět gumy. Nejdřív začal jednou aby si to ten člověk uvědomil i se vzkazem že parkuje na vjezdu do garáže. Když to nepomohlo tak vypustil všechny gumy. Ten kamarád pracuje v pneuservisu a ví co s gumama.
Myslím že mě tu někteří sjedou ale věřte že to funguje. tomu člověku uteklo pár zakázek protože nemohl odjet a začal parkovat jinde a líp.
-
Michal Hylas
Příspěvek
od Michal Hylas » 12.05.2008 15:21
oprava
Omlouvám se za pravopis, ale zapíjel sem s kámošem jeho kluka

:D:D
-
Jiří Čuřík
Příspěvek
od Jiří Čuřík » 12.05.2008 15:21
Re Lukáš
Asi si tu na.... na hlavu ale pokud se nemýlím tak v té americe mají trochu jiné a asi i lepší zákonodárce kteří nad tímto problémem asi uvažují racionálněji!!! Ale nicméně film Oheň je film sám pro sebe. Onehdá jsem si opovídal s mým kolegou který má v Americe bratra a ten mi řekl že tam je to udělané tak že přímo na nebo v těsné blízkosti ať už požární stanice nebo hydrantu je přísný zákaz parkování! Nevím co je na tom pravdy ale docela tomu věřím neboť nebezpečí z prodlení je opravdu nebezpečné!!! Ale já nevím jak by dopravní policisté koukaly na to že jim kolega po nehodě zůstal zaklíněn v autě a hasiči co ho mají přijet vystříhat nevyjely jen proto že nějaké HOVADO nechalo svůj vůz zaparkovaný ve vratech požární zbrojnice jen aby to nemělo o pár kroků dál do kanceláře

((
-
FiRan
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od FiRan » 12.05.2008 15:21
Co shoří, neshnije.
Kdo se utopí, ten se nespálí.
Zpět na „Co vás pálí?“