jj
nevim jak jinde ale u nas byli strojnici jak v 6 tak v 7 tride ted jsou vsici v 3 jsem pro aby byli ve 4 tride porat rikam trid je malo nemame kam rust kariera v pr.... momentalne zastavam nazor není treba delat nic nad ramec svych povinnosti nebot za to budes po zasluze potrestan.
strojníci vs ostatní
Aktuální problémy, neshody, trable...
Příspěvek od » 12.05.2008 15:21
strojníci vers.ostatní
Dočetl jsem se,že strojníci řídí sami za sebe, ale že musí dovést hasiče na místo v současném provozu je jedno. A co technici CHTS, také 4TT a dělají práci pro všechny ostatní, ty nemají žádnou zodpovědnost za životy ostatních? Dýchací techniku,obleky atd. To je přece též jen jejich práce a zřejmě dobře ohodnocená? Nikde jsem neregistroval názor technika CHTS takže něco do diskuze!
Dočetl jsem se,že strojníci řídí sami za sebe, ale že musí dovést hasiče na místo v současném provozu je jedno. A co technici CHTS, také 4TT a dělají práci pro všechny ostatní, ty nemají žádnou zodpovědnost za životy ostatních? Dýchací techniku,obleky atd. To je přece též jen jejich práce a zřejmě dobře ohodnocená? Nikde jsem neregistroval názor technika CHTS takže něco do diskuze!
-
Příspěvek od Martin Tonhauser » 12.05.2008 15:21
2 Vydrýsek
Pokud vím tak strojníci jsou ve 3. třídě
Pokud vím tak strojníci jsou ve 3. třídě
-
Příspěvek od Martin Tonhauser » 12.05.2008 15:21
....
(chybky se vloudila, špatná klávesa), a technici ve 4. třídě, tak nevím o co jde. Technici jsou líp zaplaceni jak strojníci, nemýlím-li se.
(chybky se vloudila, špatná klávesa), a technici ve 4. třídě, tak nevím o co jde. Technici jsou líp zaplaceni jak strojníci, nemýlím-li se.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky