příspěvek od pitbulla
kolegové hasiči...vkládám text,který vám napsal váš odborář JUDr.Hasič ,pozorně si jej přečtěte a udělejte si obrázek o vašich odborech, prý s námi na demonstraci nepůjdete !! co vy na to??
pitbull Iniciativa /organizátor demonstrace / jan.pitbull@seznam.cz
Odpovědi na otázky pana redaktora Jareše z Pražského deníku
3. Policisté připravují demonstraci před budovou ministerstva vnitra, máte informace, jestli se hasiči připojí ?
Odpověď
Náš odborový svaz má základní organizace ve všech okresech a dohodli jsme se, že demonstrovat zatím nebudeme, neboť již na lednovém jednání s ministrem vnitra bylo dosaženo určité garance nápravy platových propadů a další jednání bude následovat koncem února hned po vyhodnocení prvních letošních výplat. Neznám situaci u pražských hasičů, ti nejsou v našem svazu organizováni a na internetu se údajně někteří vyjadřovali pro podporu demonstrace. My bychom o takovémto nátlaku někdy později mohli uvažovat, kdybychom nedostali záruky konkrétního harmonogramu navyšování rizikových příplatků pro výjezdové hasiče.
JUDr.Vladimír Mühlfeit, předseda OS hasičů
tak jsem zvědav na vaši nápravu po první vyšší výplatě pánové a dámy...už do ní není daleko,ale myslím,že počítat umíte velice dobře...a ještě jedna věc..kde máte hasiči záruky...nejde jen o peníze/i když především/
příspěvek od pitbulla
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od jan pitbull » 12.05.2008 15:20
příspěvek od pitbulla
jako organizátor demonstrace Vás hasiče vyzývám aby jste mne kontaktovali na mé emailové adrese jan.pitbull@seznam.cz pro případ nějakých pochybností.Děkuji..za Iniciativu - jan pitbull
www.demonstrace.phorum.cz
jako organizátor demonstrace Vás hasiče vyzývám aby jste mne kontaktovali na mé emailové adrese jan.pitbull@seznam.cz pro případ nějakých pochybností.Děkuji..za Iniciativu - jan pitbull
www.demonstrace.phorum.cz
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz