demonstrace
Příspěvek od » 12.05.2008 15:21
Prohlášení ze setkání představitelů Iniciativy a Výkonného výboru NOS PČR ze dne 7. února 2007
Dne 07. 02. 2007 se sešli představitelé Iniciativy a Výkonného výboru NOS PČR ke společnému jednání v otázce nespokojených příslušníků bezpečnostních sborů, uskutečnění demonstrace a dalšího postupu. Přítomen byl i předseda OSH JUDr. Vladimír Mühlfeit. Jednání se nejméně po dobu jedné hodiny zúčastnil 1. náměstek ministra vnitra Ing. Jaroslav Salivar.
Po více než pětihodinovém jednání dospěli všichni zúčastnění k závěru, že se shodují v drtivé většině problémů, které vyvolávají nespokojenost v řadách příslušníků bezpečnostních sborů a chtějí je společně řešit a využít všech prostředků a metod, které jsou jim k dispozici. Jedním z prvních kroků bude vyžádání již avizovaného právního rozboru některých ustanovení zákona č. 361/2003 Sb., vycházející z poznatků NOS PČR i z podnětů Iniciativy.
Současně proběhne veřejné setkání příslušníků bezpečnostních sborů, včetně bývalých. Z něho by mělo vyplynout jednoznačné stanovisko k řešení vzniklé situace, vyvolané aplikací zákona č. 361/2003 Sb. Součástí tohoto veřejného setkání bude zahájení petiční akce. Termín a místo uskutečnění budou zveřejněny v dostatečné míře a předstihu.
Obě strany se shodují na tom, že veřejné vystoupení formou demonstrace je zákonným prostředkem. Ten nastupuje ve chvíli, pokud nejsou vyslyšeny požadavky a jednání jsou ukončena jako neúspěšná. Žádný z účastníků do budoucna nevylučuje podniknutí tohoto kroku.
Společně dokážeme víc!
-
Příspěvek od jan pitbull » 12.05.2008 15:21
Kolegové a kolegyně z bezpečnostních složek. Hledáme spolupracovníky, kteří by nám pomohli. Jedná se o lidi ze všech složek jednotlivých oddělení, OKRESU, KRAJU, Z CELÉ republiky. Napište na UBS nebo na můj email a ukažte nám, že nám pomůžete nás všechny sjednotit a už tímto nám dokázat, že nejste jen HRSTKA lidí, co zde umí jen křičet.Už nikdy nebude možnost jiné obrany. Potřebujeme nyní každou ruku!!!!!!!!!! Díky všem co se přihlásí a tuto zprávu rozhlásí dál. Miloš - Iniciativa
-
Příspěvek od pavel johanovský » 12.05.2008 15:21
ústecký hasičský a policejní bar Vám vyjadřuje plnou podporu a přestože válčíme s kolegou již dva roky v civilu jsme s vámi.
nedejte se vydržte, pavel stehlíček a pavel johanovský ve výsluze HP bar ÚL
-
Chlapi díky...stavím se to s Vámi probrat.pitbull-Miloš ÚL
-
Kolegové a kolegyně.Datum na demo pod střechou je dne 27.2.07 od 13.30 hod. na polic.škole v Praze/organizátor si vyhrazuje právo na změnu objektu/ více,letáky,petice na www.demonstrace.phorum.cz a www.policista.cz od zítřka.Vše dáno do médií.Název akce je Manifest 361.Přijdte všichni,jinak jsou na dalších 10let zavřeny dveře z každé strany!!!
ahoj Iniciativa - Miloš
-
Příspěvek od Adam » 12.05.2008 15:21
http://www.novinky.cz/krimi/policiste-s ... 15gfn.html
Tak přijďte k nám na školu!
(Metro C - Kačerov, pak bus 150, 139 nebo 205 - stanice Sídliště Lhotka;-))
Policejní akademii ČR,
Lhotecká, Praha 4
27. 2. 2007, 13:30
-
Příspěvek od Leoš Kučera » 12.05.2008 15:21
Kolegům, kteří ještě nepřišli o iluze doporučuji nenavštěvovat diskuzní fórum k výše uvedenému článku...
-
-
Jo, dorazím a narozdíl od jinejch to píšu pod svým jménem...
-
Příspěvek od Daniel Kopec » 12.05.2008 15:21
Ahoj,včera večer se mi díky jednomu člověku z trojky dostal do ruky zajímavý spis od nějakého Davida,tímto,bych mu chtěl moct poděkovat,protože věci v tomto spisu obsažené a polopaticky i pro debily srozumitelné jsou napsány,jako by mi z duše vypadli a snad mi ulehčí v přesvědčování,že je tu něco shnilého.Zatím,jsem to dal přečíst třem lidem a ztotožňovali se,tak uvidíme ten zbytek,chci aby si to každej v klidu přečet,snad nás tam pak bude u Křižíka víc.
-
Ahoj, ke Tvému výrazu: "možná přijde doba"... Asi jako spousta dalších přispěvatelů jsem přemýšlel, jak na danou situaci reagovat. Zda vyčkávat a sem tam pod smyšleným nickem napsat "ostrý" příspěvek, nebo - dle svých možností se vyjádřit. Udělal jsem to druhé a věř, že je to úžasnej pocit, když se neschováváš za anonymní nick. Z toho, co jsem napsal na svém webu není nic, za co bych se měl stydět a nic, za co bych (třeba) mohl být popotahován. Je možné, že se najde někdo, kdo se bude chtít zalíbit nějaké vrchnosti a "půjde do mně". Pevně ale věřím tomu, že mí nadřízení jsou oni správní chlapi, před kterými se nemusím, ani nebudu plazit. A pokud se mýlím, tak kdokoli z těch, kteří by mě chtěli uškodit mi za ten strach nestojí.
Když zavzpomínám na listopad 89, měli jsme stach vyrazit od nás z venkova do Práglu. Nejeden papaláš se holedbal, že kdo bude viděn v Praze - skončil... A byl to úžasnej pocit, když jsme překonali onen strach a na prodesty dorazili. A že to tehdy bylo o strach...
Ti, co vám teď vyhrožují jsou zoufalci, kteří až se situace otočí budou prvními, co založí např. "Bezpečnostní fórum" na útvarech. Doteď si budují pozice na tom, že z nich mají (hasiči, policisté, VS, CS) strach. Začněte přispívat a ozývat se pod svými jmény a ta bublina splaskne (a vám se skvěle uleví).
Čau, Leoš
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:21
Díky Leoši za to, jak jsi to u sebe (za nás všechny ) na stránkách napsal... Pod tohle se s chutí podepisuju...
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz