Platové výměry 2007
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:20
Takže - nejsem od HZS a už 12 dní nevím, za kolik pracuju. Od ledna jsem povýšil, ale i tak to bude míň. Jestli dostanu plaťák k opdpisu do konce měsíce, budu to brát jako malý zázrak.
To jen tak na úvod. Vítejte ) Teď jdu do vany, takže tu nebudu deset minut na nic reagovat, jo? Nějaký veselý pátek dneska
Příspěvek od » 12.05.2008 15:20
doslech sem se něco kolem tý demonstrace, měla by bejt toho 26.1. od 13.00. před MV
Jinak sem se chtěl zeptat na pokud mam TŘ1, lezeckýho instruktora a tři řitě dalších kurzů dostal sem 3 třídu má cenu se odvolávat kvůli třídě? A je možný získat někde formulář na odvolání?
v současné době připravuji odvolání k platovému výměru strojníka v 3. platové třídě. Postupuji dle instrukcí OSH, ale rád bych kohokoli poprosil o zaslání uvedeného nařízení GŘ č. 6/2005, které upřesňuje jednotlivé kurzy. Můj email je bomberos@tiscali.cz
Díky
http://www.policista.estranky.cz/clanky ... ista_cz-ii
Upřesnění termínu chystané demonstrace a další podstatné novinky!!!
-
Příspěvek od Daniel Kopec » 12.05.2008 15:20
Gěkuji Markovi na návrh formuláře na odvolání lezce,při nejbližší příležitosti se odvolám,nečekám,tedy,že to dopadne kladně,ale když budu držet hubu,tak mi nikdo nic sám od sebe nedá....Jinak alespoň u nás se moc lidí,možná nikdo asi odvolávat nebude,neboť jsou všichni spokojení,alespoň to na mě dělá takovej dojem.
-
Příspěvek od Jiří Vítek » 12.05.2008 15:20
Reakce -Na vaše emaily posílám vzor. Ohledně OSHP se již obracejte na Tondu Šustra.
Hasičský záchranný sbor hl.m.Prahy
Sokolská 62
121 24 Praha 2
Věc: Odvolání
Tímto se odvolávám proti rozhodnutí ředitele HZS hl.m.Prahy plk. Bc. Dalibora Gosmana ve věcech služebního poměru č.j.:HSAA-1-362/p-2007,které jsem převzal dne 6.ledna 2007.V tomto rozhodnutí jsem byl dle§116 zákona č.361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů ,ve znění pozdějších předpisů(dále jen zákon) a § 3 nařízení vlády č. 104/2005Sb.(dále jen ,,katalog“) zařazen do 3. tarifní třídy.
Odůvodnění
V § 116 odst. 1 zákona se hovoří o stanovení tarifní třídy dle nejnáročnější činnonsti. Domnívám se, že jako strojník u HZS hl. m. Praha mám být zařazen do 4. tarifní třídy. Katalog pro 4. tarifní třídu v bodě #1 uvádí: „Provádění nejsložitějších hasebních a záchranných prací při zásahu s využitím odborností získaných v odborných a specializačních kurzech a uplatněním samostatného rozhodování a odpovědností za určené useky činnosti.“
Jelikož jsem absolvoval odborné kurzy, zejména: Kurz strojní služby, Obsluha vysokozdvižné plošiny, Speciální vyprošťovací zařízení a Jeřábnický kurz, beze zbytku tím splňuji zařazení do 4. tarifní třídy.
Práce s touto technikou vyžaduje průběžné vyhodnocování situace,výběr věcných prostředků pro zásah jednotek a stanovení postupů při jejich použití.
V Praze dne......................... ........................................................
nstrm.Anot Špelec sl.č.712345
Tak jen přemýšlím, nahlas, jestli to byl záměr admina hodit to tady bokem, aby byl klid, nebo jestli je každý happy se stavem věci/ zákon, platový výměr, zařazení.../. U našich do prsou se bijících odborů je mrtvo na stránkách už 8 dní, takže všichni víme co se děje... Poslal jsem 150 na ten účet policajtům na právníka, protože už nechci čekat s čím přijdou odbory, asi mají něco na práci... Je mi bližší košile než kabát. Dneska si jdu podat odvolání a na 15.2. si zařídím dovolenou a jedu i s rodinou na Letnou před ústav. A co vy hoši? Necháte se sebou vyj*bávat?
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:20
Záměr admina bylo hodit ot do diskuse, aby to neblokovalo komentáře k článkům, nikoli aby to utichlo... Asi jsou všichni spokojení, ale spíš si myslím, že už bylo vše podstatné řečeno...
-
Příspěvek od Daniel Kopec » 12.05.2008 15:20
Určitě to nebylo hozený bokem,tady je to stejně na očích jako tam,myslím,že jsi to skoro vystihl,že jsou asi spokojeni.Ti kdo nejsou,bojí se.a ta třetí skupina,to jsme my.I když,já se vlastně taky trochu bojím co se stane.Ale udělat jsem to musel.
-
Příspěvek od sivá holubička » 12.05.2008 15:20
V souvislosti s tragickou událostí, a to úmrtím hasiče při zásahu při živelní pohromě na Českolipsku mě napadá tato otázka: pane generále, stále ještě si myslíte, že hasiči nejsou tak rizikovou skupinoui, že by nemohli být zařazeni do I.rizikové skupiny? Co ještě více se musí stát, aby Vás to přesvědčilo?
Nechtěl bych, aby tato moje reakce vyzněla jako cynismus, to v žádném případě, jen mě prostě tahle otázka napadla a chtěl jsem ji sdělit i ostatním...
1.nevím na co všichni čekáte s těma odvoláníma (řidiči,lezci,obsluhovatelé speciální tech.,garážmistři atd.).Nejde o finance ale o znění toho zařazeni.O vaší odpovědnost atd.
Nikdo vás za to nemůže postihovat.Jen se nebát!!!
2.nevím co je na tom pravdy ale dozvěděl jsem se, že z petice bude pouze otevřený dopis.To už stahujem kalhoty, když brod je ještě daleko??_
3.mělo by to být 15.2.Ale vzhledem k bodům 1 a 2 nás tam asi moc nebude.
NEPOSERME SI TO ZASE SAMI
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:20
Nikdo nechtěl nic ,,zaméct,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to tak, jak píše kolega Obroučka.
-
Příspěvek od Vladimír Skrčený » 12.05.2008 15:20
Vážení kolegové HASIČI,
jakožto již déle sloužící policajtbych si ani tak neměl stěžovat na mojí novou platovou situaci, ale bohužel opak je pravdou. A proto jsem se u Vás zde objevil abych Vás pozval na 15. 2. 2007 před budovu MV, kde se bude konat demonstrace. Sraz účastníků je mezi 10:00 - 13:00. Začátek samotné denonstrace je ve 13:00 hodin. Tak doufám, že se uvidíme. Jinak bližší informace neleznete na www.demonstrace.phorum.cz
Zdraví Vás Vláďa Skrčený a přeji Vám mnoho úspěchů.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz