Dálkově VOŠ nebo VŠ
Ahoj kluci neděláte někdo dákově VOŠ nebo VŠ. Jaká škola ja pro hasiče lepší Frýdek nebo Baňská nebo existuje ješte něco jiného?? Poraďte mi prosím, díky moc, uvítam jakoukoliv radu.
Dálkově VOŠ nebo VŠ
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Radka Hendrichová » 12.05.2008 15:20
Radka
Ahojky, taky bych chtěla studovat dálkově, ale opravdu nevím. Já to budu mít tak za dva roky.
Ahojky, taky bych chtěla studovat dálkově, ale opravdu nevím. Já to budu mít tak za dva roky.
-
Příspěvek od Alby » 12.05.2008 15:20
asi vysoká
Nazdárek, záleží co budete chtít dělat a jestli uvažujete s případným pracovním postupem. Dneska potřebujete od 7platové třídy vyšší odborné vzdělání, od 8.platové třídy bakalářské vzdělání. Osobně bych doporučoval si udělat alespoň bakaláře. Hlavně moc nepočítejte, že si školu budete dělat při zaměstnání u HZS. Pokud máte možnost, uděljte si školu hned. Čaute
Nazdárek, záleží co budete chtít dělat a jestli uvažujete s případným pracovním postupem. Dneska potřebujete od 7platové třídy vyšší odborné vzdělání, od 8.platové třídy bakalářské vzdělání. Osobně bych doporučoval si udělat alespoň bakaláře. Hlavně moc nepočítejte, že si školu budete dělat při zaměstnání u HZS. Pokud máte možnost, uděljte si školu hned. Čaute
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky