Horská služba
Ahoj kluci,
vim že to sem asi nepatři ale nemate někdo zkušenosti s Horskou službou??? Nějaký fígle, co je dobry znat prěd vstupem atd???
Věrim že se tady pohybujou ruzni zachranaři tak s tim snad někdo ma zkušenosti
P.S. jen doufam ze když se tam dostanu tak popolezu aspoň otrochu po žebříčku na čekací listině HZS jinak teda fakt už nevim
Horská služba
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Vladimír Jiřišta » 12.05.2008 15:19
horska
Nazdar,ale asi te zklamu. Dostat se do horsky je podle me tezsi nez k HZS a to je do dobrovolny sluzby. Musis mit dostupnost do (ted to nevim presne) 20km, musi se za tebe zarucit dva clenove, kteri slouzi dele jak 6let a po uvolneni mista cekatele nastupujes ty jako cekatel. Az splnis vsechny zkosky a testy myslim ze to trva min 1rok max 4roky tak jsi dobrovolny clen. (skialpinizmus,horolezectvi,vyborne zmakla PP, mistopis,meteorologie.......atd.)
Nazdar,ale asi te zklamu. Dostat se do horsky je podle me tezsi nez k HZS a to je do dobrovolny sluzby. Musis mit dostupnost do (ted to nevim presne) 20km, musi se za tebe zarucit dva clenove, kteri slouzi dele jak 6let a po uvolneni mista cekatele nastupujes ty jako cekatel. Az splnis vsechny zkosky a testy myslim ze to trva min 1rok max 4roky tak jsi dobrovolny clen. (skialpinizmus,horolezectvi,vyborne zmakla PP, mistopis,meteorologie.......atd.)
-
Příspěvek od Jiří Moravec » 12.05.2008 15:19
Horská služba
Ne ne, nezklamal jsi mě, zaručenej už jsem a ted čekám jen na vyjádření HS. Tak uvidime.
Ne ne, nezklamal jsi mě, zaručenej už jsem a ted čekám jen na vyjádření HS. Tak uvidime.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky