Nátáčení zásahů
Dobrý den,
potřeboval bych poradit od někoho, kdo má zkušenosti s natáčením u zásahů. Potřebuji nějaká povolení, pokud by byli záběry použity pouze pro školící účely naší jednotky?
Nátáčení zásahů
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
-
Příspěvek od Radek Dopirák » 12.05.2008 15:18
Dík
Hele jestli máš čas stav se u mě. Uděláme tu dovolenou. Švík Hrábě
Hele jestli máš čas stav se u mě. Uděláme tu dovolenou. Švík Hrábě
-
Příspěvek od Pavel Všelko » 12.05.2008 15:18
je to jen o
slovíčkách. pokud to budeš brát jako zpravodajský šot, tak máš podle zákona právo na informace (tisk, media) a nebo si můžeš jako zasahující jednotka dělat dokument pro svou potřebu. (pokud nejsi velitelem zásahu tak samozřejmě jej o tom musíš uvědomit). No a samozřejmě to nesmí ohrozit akceschopnost jednotky ani činnost u zásahu.
slovíčkách. pokud to budeš brát jako zpravodajský šot, tak máš podle zákona právo na informace (tisk, media) a nebo si můžeš jako zasahující jednotka dělat dokument pro svou potřebu. (pokud nejsi velitelem zásahu tak samozřejmě jej o tom musíš uvědomit). No a samozřejmě to nesmí ohrozit akceschopnost jednotky ani činnost u zásahu.
-
Příspěvek od Petr Smilek » 12.05.2008 15:19
Petr
Čau jsem tu poprvé. nevíš stránku s videama výjezdů našich hasičů? (nehody výjezdy,...) Diky moc
Čau jsem tu poprvé. nevíš stránku s videama výjezdů našich hasičů? (nehody výjezdy,...) Diky moc
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky