Banner
Napadá vás něco, co bychom na serveru POŽÁRY.cz měli udělat?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:19
Banner
Uvital bych moznost vypnout si zvuk u banneru o knize s hasicskou technikou. Uz me to celkem i stve...
Uvital bych moznost vypnout si zvuk u banneru o knize s hasicskou technikou. Uz me to celkem i stve...
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:19
was??
Jakej zvuk? Kde? Mě tu nic nehraje, ať šmejdím po banneru kursorem jak šmejdím... Btw. na tohle byl nejlepší banner na stránkách rádia Beat, tam stačilo najet a spustili ACDC jak diví
.
Jakej zvuk? Kde? Mě tu nic nehraje, ať šmejdím po banneru kursorem jak šmejdím... Btw. na tohle byl nejlepší banner na stránkách rádia Beat, tam stačilo najet a spustili ACDC jak diví

Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Jo ahá!
Tak já na ten banner musím nejprve kliknout a teprve pak se aktivuje zvuk, až další kliknutí vede na odkaz. Takže používejte pořádné prohlížeče, které vám dají vybrat, jestli chcete kravál nebo ne
.
Tak já na ten banner musím nejprve kliknout a teprve pak se aktivuje zvuk, až další kliknutí vede na odkaz. Takže používejte pořádné prohlížeče, které vám dají vybrat, jestli chcete kravál nebo ne

-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:19
RE: Vlaštovka
Používám firefox a to, jestli chci zvuk nebo ne by měl ošetřit pořádný programátor
To je jako kdyby můj web fungoval jenom v IE (jak to většina lamerských stránek bohužel ještě pořád dělá) a sváděl bych to na tebe, protože používáš Operu. To by se ti taky nelíbilo, co? 
Používám firefox a to, jestli chci zvuk nebo ne by měl ošetřit pořádný programátor

- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
re Kubajs
To máš pravdu, je to asi nějaké nedopatření - ale IMO to byl úmysl, aby to "hrálo" při najetí kurzorem na banner... Ale jsem rád, že Opera si s podobnými "špeky" poradí sama od sebe
.
To máš pravdu, je to asi nějaké nedopatření - ale IMO to byl úmysl, aby to "hrálo" při najetí kurzorem na banner... Ale jsem rád, že Opera si s podobnými "špeky" poradí sama od sebe

-
Příspěvek od Luboš Samec » 12.05.2008 15:19
RE:
Pánové o baneru už vím již jsem informoval kolegu Kislingera který jej nechal udělat aby zvuk zrušil. Sám jsem to taky donedávna nevěděl protože mívám zvuk vypnutý.
Pánové o baneru už vím již jsem informoval kolegu Kislingera který jej nechal udělat aby zvuk zrušil. Sám jsem to taky donedávna nevěděl protože mívám zvuk vypnutý.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:20
Banner
Co takhle stáhnout banner upozorňující na 14 dní starou akci?
Co takhle stáhnout banner upozorňující na 14 dní starou akci?

Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky