Na jakých stránkách najdu kde pořídit auto???
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Safos » 12.05.2008 15:18
Na jakých stránkách najdu kde pořídit auto???
Ahoj všichni!!!Prosím Vás poradte kde se dajivyhledat nabýdky hasických vozů na prodej???Tedy jestli se ovšem dá pořídit něco okolo 500tis.Město sice tvrdí že peníze nejsou na draší ale snad by se dalo s nimi ještě něco dělat než aby koupily nějakýho terénáka nebo tranzita tak to raději kdyby nám pořídily něco lepšího ale to jim chce něco předhodit a zusit to prosadit. Ted máme DA AVIE 30, a CAS 148(bývalou benzinu) ta je dobrá ale to DA to je už horší to jen pro představu tak dík za rady a přeji hezký den.
Ahoj všichni!!!Prosím Vás poradte kde se dajivyhledat nabýdky hasických vozů na prodej???Tedy jestli se ovšem dá pořídit něco okolo 500tis.Město sice tvrdí že peníze nejsou na draší ale snad by se dalo s nimi ještě něco dělat než aby koupily nějakýho terénáka nebo tranzita tak to raději kdyby nám pořídily něco lepšího ale to jim chce něco předhodit a zusit to prosadit. Ted máme DA AVIE 30, a CAS 148(bývalou benzinu) ta je dobrá ale to DA to je už horší to jen pro představu tak dík za rady a přeji hezký den.
-
Příspěvek od Tomáš Bártek » 12.05.2008 15:18
CAS nebo DA
Zdravím, z vašeho textu jsem nepoznal o jaké vozidlo máte zájem jestli DA nebo CASku nebo něco jiného jako třeba TA.Jestli máte vybraný konkrétní druh automobilu tak to napište a pokusím se vám hodit konkrítní odkazy na tyto vozidla.S pozdravem,Tomáš Bártek
Zdravím, z vašeho textu jsem nepoznal o jaké vozidlo máte zájem jestli DA nebo CASku nebo něco jiného jako třeba TA.Jestli máte vybraný konkrétní druh automobilu tak to napište a pokusím se vám hodit konkrítní odkazy na tyto vozidla.S pozdravem,Tomáš Bártek
-
Zdravím na Váš požadavek na upřesnění nedokážu odpovedet jelikož si osobně myslím,žeokolo těch 500tis si rozhodne nemužeme moc vybýrat a tak jsm se chtěl podívat na všechny možnosti a pak hodnotit i když jsme přemýšleli nad nějakým TA ale s tím že bychom něco koupily a přizpůsobily ale pokud by se dalo něco pořídit za tuto cenu již hotové tak by to potěšilo na druhou stranku nejaké DA či CAS by také nebylo špatné ale za tu cenu aby to bylo schopné výjezdů. ))
-
Příspěvek od Tomáš Bártek » 12.05.2008 15:18
...
Jo máte pravdu za půl milionu toho v dnešní době opravdu moc nepořídíte ale něco se určitě dá... Přemýšleli jste o tom že by jste si koupili nějaké vozidlo bez výbavy a na TA ho upravili sami?
Jo máte pravdu za půl milionu toho v dnešní době opravdu moc nepořídíte ale něco se určitě dá... Přemýšleli jste o tom že by jste si koupili nějaké vozidlo bez výbavy a na TA ho upravili sami?
-
No představa ze strany města byla asi taková: že dá zhruba 400tis na auto jenže nemaj nebo nechtěj mít představu o tom že to není prostě nic a atk ,že se koupí nějaký transportér nebo jepp.No a stim zasadne nesouhlasím protože jeep co stim do terenu je to super ale jinak na nic kdyz tam dame vybaveni tak je to pro dva a to je na nic.Transporter nebo jina dodavka :mista spoustu +,ale my jsme JPO3 tak kdyby to bylo 4x4 a ve předu tři místa tak by to spatne nebylo jenže zase je tu místo pro - a tím je terén i když netvrdím že si neobstojí ale pořád to není to pravý i když lepší nežli ten jeep.No a tak jsme uvažovali o zakoupení tereního pickapa má pět míst vzadu pevnou korbu a tak tam už by něco šlo dělat našli jsme ford rengr byl za 320 a tak jsme se k němu přikláněli a s tím vybavením dát tam pilu,čerpadlo(žabku) dejchace,pár hadic a takový ten základ s tím vybavením si až tolik taky vyskakovat nemužeme ale v tom asi nebudeme sami ((
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 12.05.2008 15:18
Re: Ivoš - dotace
Jsi příliš velký optimista, Ivoši, tak jednoduché to s tou dotací co já vím není. Stát, respektive ministertsvo vnitra sice vypisuje dotační titul pro nákup nové techniky pro SDH obcí, ale je tam spoustu omezení. Musí to být nové auto, v lehké nebo střední hmotnostní kategorii, dotace je 50% ale maximálně 2mil.Kč. A hlavně - těch žádostí je tolik, že se na všechny nedostane, netuším jak vybírají ty, kteří dotaci dostanou a kteří mají smůlu. (slyšel jsem dokonce něco o losování, ale to mám asi tak ze čtvrté ruky)
Jsi příliš velký optimista, Ivoši, tak jednoduché to s tou dotací co já vím není. Stát, respektive ministertsvo vnitra sice vypisuje dotační titul pro nákup nové techniky pro SDH obcí, ale je tam spoustu omezení. Musí to být nové auto, v lehké nebo střední hmotnostní kategorii, dotace je 50% ale maximálně 2mil.Kč. A hlavně - těch žádostí je tolik, že se na všechny nedostane, netuším jak vybírají ty, kteří dotaci dostanou a kteří mají smůlu. (slyšel jsem dokonce něco o losování, ale to mám asi tak ze čtvrté ruky)
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky