Hasičský a záchranný zbor v Banskej Bystrici
Som dcéra tzv. suchého hasiča z OR HaZZ a v budúcnosti by som sa chcela stať profesionálnym hasičom. Preto ma mrzí, ze náš hasičský zbor nemá takú peknú a dobre organizovanú stránku. Preto som sa rozhodla napísať do tohto diskusného fóra a podeliť sa s vami o moje dojmy z hasičského povolania. Hasiči ma odjakživa uchvacovali svojou odvahou a mocou azchraňovať životy. Keď ma však otec začal vodiť k hasičom, moje nadšenie ešte vzrástlo. Sledovanie hasičov, rozhovory a kontakt s nimi sa stali pre mňa nutnosťou. Preto som sa aj rozhodla byť hasičkou, aj keď mi to pravdepodobne nevyjde pre zlý zdravotný stav. No myslím si, že keby som to neskúsila, do smrti by ma to mrzelo. Je možné, aby sa obyčajné 19 ročné dievča stalo hasičkou? Keď má navyše jednu nohu kratšiu a slabší zrak??? Dúfam, že sa mi niekto ozve. Rada by som si popísala s nejakým profesionálnym hasičom a povyzvedala sa na všeličo, čo som sa od našich hasičov a z našej stránky nedozvedela. Moj mail je : ha...lin...a@pobox.sk alebo Sobeknofrure@seznam.cz s pozdravomDana DuranovaP.S: Ak čítajú nejakí hasiči z BB vrátane mojho tatka, nech aj oni napíšu nejaký príspevok
Hasičský a záchranný zbor v Banskej Bystrici
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti