Dotaz dobrovolného hasiče
Dobrý den, jsem členem SDH a měl bych velký zájem dostat se k HZS do Prahy. Potřeboval bych tedy pár cenných rad jak na to, co a kam zajít pro větší šanci na úspěch.     Děkuji                                                  Páleníček Aleš

Dotaz dobrovolného hasiče
Aktuální problémy, neshody, trable...
- 
				Aleš Páleníček

- 
				Martin

- 
				krajicek miloslav

Příspěvek od krajicek miloslav » 12.05.2008 15:18
jak se dostat k profíkům
Ahoj Aleši! Tak v první řadě ÚS vzdělání zakončené mat. zkouškou.Perfektní zdravotní stav, občanská bezzúhonnost, výborná fyz. kondice. Podat si žádost u konkrétního územního odboru a pak absolvovat : psychotesty, zdravotní lék. prohlídku, fyz. testy, přijímací pohovory a v případě že tohle vše úspěšně zvládneš ti už zbývá jen čekat a čekat. Přeji ti hodně štěstí a pevné nervy.

Ahoj Aleši! Tak v první řadě ÚS vzdělání zakončené mat. zkouškou.Perfektní zdravotní stav, občanská bezzúhonnost, výborná fyz. kondice. Podat si žádost u konkrétního územního odboru a pak absolvovat : psychotesty, zdravotní lék. prohlídku, fyz. testy, přijímací pohovory a v případě že tohle vše úspěšně zvládneš ti už zbývá jen čekat a čekat. Přeji ti hodně štěstí a pevné nervy.
- 
				Aleš Páleníček

Příspěvek od Aleš Páleníček » 12.05.2008 15:18
Chlapi Dik
Děkuju za radu. Teď jsem ale nakonec dostal dotazník a mám si podat žádost a 13.10. jdu na tu obávanou zdravotní prohlídku jinak fyzické a psycho testy by nemieli byt az takový problém. Možná byste mi ještě mohli poradit jaký jsou ty psychotesty a z čeho se skládají ty fyzické.Díkkk.Alesi.

Děkuju za radu. Teď jsem ale nakonec dostal dotazník a mám si podat žádost a 13.10. jdu na tu obávanou zdravotní prohlídku jinak fyzické a psycho testy by nemieli byt az takový problém. Možná byste mi ještě mohli poradit jaký jsou ty psychotesty a z čeho se skládají ty fyzické.Díkkk.Alesi.
- 
				Lukáš Jahoda

Příspěvek od Lukáš Jahoda » 12.05.2008 15:18
Otázka na Aleše,
ahoj Aleši, prosím Tě na jaký uzemní odbor ses hlásil respektive žádost? Já se totiž snažím dostat k profíkům, ale stále plno:( Dík moc za odpověď. S pozdravem Lukas J. SDH Těšov

ahoj Aleši, prosím Tě na jaký uzemní odbor ses hlásil respektive žádost? Já se totiž snažím dostat k profíkům, ale stále plno:( Dík moc za odpověď. S pozdravem Lukas J. SDH Těšov

Přejít na

- HASIČINA
 - ↳ Co vás pálí?
 - ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
 - ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
 - ↳ Legislativa
 - ↳ Hasiči na veřejnosti
 - ↳ Zásahy - rady a postupy
 - ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
 - ↳ Zábava
 - POŽÁRY.cz
 - ↳ Návrhy a připomínky