odkazy na web
mám prosbičku na správce webu.
Chtěl bych poprosit, pokud by se našla chvíle, zda-li by jste mohli naprogrmovat, aby se v komentářích webové odkazy, které tam člověk napíše alespoň podtrhávaly, ne-li byli odlišeny jinou barvou? Člověk občas něco hledá a snadno se to přejede u některých článků, kde jsou desítky komentářů... díkes
odkazy na web
Napadá vás něco, co bychom na serveru POŽÁRY.cz měli udělat?
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:19
re Odkazy
To fungovalo dřív, když šly do diskusních příspěvků aktivní odkazy vkládat. Teď, co je ten nový redační systém, to bohužel zatím nejde (nebo aspoň nešlo), takže musíme vydržet...
To fungovalo dřív, když šly do diskusních příspěvků aktivní odkazy vkládat. Teď, co je ten nový redační systém, to bohužel zatím nejde (nebo aspoň nešlo), takže musíme vydržet...
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:19
že by?
ono to asi funguje, vždyť pod svým příspěvkem mám odkaz na svůj web...
ono to asi funguje, vždyť pod svým příspěvkem mám odkaz na svůj web...
*1999 JSDH , *2005 HZS , www.MuMoT.cz
-
Příspěvek od JSDHO Česká Třebová JPO II Michal » 12.05.2008 15:19
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:19
re Filip B:
Ano, jenže ten jsi tam nevložil ty, to tam dává systém (ty jsi mu jen tu adresu v jiném okně dodal). Já měl samozřejmě na mysli možnost vložit aktivní odkaz DO TEXTU příspěvku. Dřív tošlo klasicky přes takové to obvyklé obvyklé "a-href..." (nebo jak to safra bylo), někde stačí dát jen šipkové závorky na začátek a konec textu, někde se to vkládá asi v html a systém to pozná automaticky... nevím zrovna, jak to mají tady, ale to, co šlo na staré verzi webu, zde nefunguje.
Jinak aktivní odkazy mimo text kdekoliv na stránce se mi zobrazují jednak odlišnou barvou a mají i podtržení. Prohlížeč Opera 8.50.
Ano, jenže ten jsi tam nevložil ty, to tam dává systém (ty jsi mu jen tu adresu v jiném okně dodal). Já měl samozřejmě na mysli možnost vložit aktivní odkaz DO TEXTU příspěvku. Dřív tošlo klasicky přes takové to obvyklé obvyklé "a-href..." (nebo jak to safra bylo), někde stačí dát jen šipkové závorky na začátek a konec textu, někde se to vkládá asi v html a systém to pozná automaticky... nevím zrovna, jak to mají tady, ale to, co šlo na staré verzi webu, zde nefunguje.
Jinak aktivní odkazy mimo text kdekoliv na stránce se mi zobrazují jednak odlišnou barvou a mají i podtržení. Prohlížeč Opera 8.50.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky