Dennis Rappier
Dobrý deň! Som Váš kolega zo Slovenska. Chcel by som sa na Vás obrátiť jednou prosbou. Máme na závodnom hasičskom utvare KHA Dennis Rappier. Od začiatku máme s ním problémy. Neide výstražné zariadenie-ani svetelné, ani zvukové, nefunguje tachometer (ručička ostala visieť na 60-ke), sú problémy s osvetlovacim stožiarom, atď. Problém je v tom, že nemáme k dispozícii manuál v slovenčine, resp. v češtine a podľa mojích vedomostí ani servis nexistuje na Slovensku. Prosím Vás, poraďte!Kontakt: boczan.frantisek@evo.seas.sk
Dennis Rappier
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Karlík » 12.05.2008 15:18
Dennis
Možná by mohl pomoci HZS Moravskoslezkého kraje územní odbor Ostrava. Mají 9 Dennisů a bohaté zkušenosti - dost oprav a údržby si dělají sami. Tel. 596 763 311 - ústředna. Vedoucí strojního odd. na kraji je pan Šamal a zástupce p. Unzeitlik. Mnoho pořízení.
Možná by mohl pomoci HZS Moravskoslezkého kraje územní odbor Ostrava. Mají 9 Dennisů a bohaté zkušenosti - dost oprav a údržby si dělají sami. Tel. 596 763 311 - ústředna. Vedoucí strojního odd. na kraji je pan Šamal a zástupce p. Unzeitlik. Mnoho pořízení.
-
Příspěvek od Radomír Jareš » 12.05.2008 15:18
Drobný dodatek
V Ostravě opravdu nemáme Dennisů zrovna málo. Manuály jsou ke každému vozidlu dva . Jeden k podvozku a jeden k nástavbě. Problém je v tom ,že jak píše Fero oni ho mají v provedení KHA. Ten se zde nevyskytuje. Právě výstažné zařízení, stožár a pod. jsou v manuálu nástavby. Co se týče oprav ,řešíme tu většinou mechanické závady. S elektronikou bývá problém. R.
V Ostravě opravdu nemáme Dennisů zrovna málo. Manuály jsou ke každému vozidlu dva . Jeden k podvozku a jeden k nástavbě. Problém je v tom ,že jak píše Fero oni ho mají v provedení KHA. Ten se zde nevyskytuje. Právě výstažné zařízení, stožár a pod. jsou v manuálu nástavby. Co se týče oprav ,řešíme tu většinou mechanické závady. S elektronikou bývá problém. R.
-
Příspěvek od Radomír Jareš » 12.05.2008 15:18
Popel na hlavu
Chyba. Schéma zapojení výstražných zařízení je v manuálu podvozku. Hledal jsem i zapojení tachometru , ale nenašel jsem nic. Je možné, že na centrále mají ještě další dokumentaci. R.
Chyba. Schéma zapojení výstražných zařízení je v manuálu podvozku. Hledal jsem i zapojení tachometru , ale nenašel jsem nic. Je možné, že na centrále mají ještě další dokumentaci. R.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky