Miss Profinet
-
Příspěvek od Pavel Berounský » 12.05.2008 15:18
Jsem skutečně zvědav, jak se tento krok na hlasování projeví:-)
-
Příspěvek od Petr Holub » 12.05.2008 15:18
Zatím jsem nehlasoval, ponevadž čekám na ony slíbené krátké rozhovory s kandidátkami. Možná prozradí o uchazečkách něco více, než strohá data, která jsou uvedena (navíc ne u každé z kandidátek). Chtěl jsem proto požádat o reakci někoho z redakce - kdy, kde a zda budou ony rozhovory zveřejněny. Děkuji a přeji hodně elánu do práce na tomto skvělém serveru...
-
Příspěvek od Josef Pajskr » 12.05.2008 15:18
...bohužel musím ríct, že jich bylo více než jsem se obával.Další vymazání nekalých hlasů bude provedeno po uzávěrce soutěže.Doufám, že lidé, kteří podvodně hlasovali, konečně pochopí, že to nemá smysl a ušetří spoustu času nejenom sobě, ale i mě.
Příspěvek od » 12.05.2008 15:18
Zdravím všechny příznivce této soutěže, ale i ty ostatní. Jak na to koukám musím vše uvést na pravou míru. Právě jsem si povšimla, že se stav mých bodů také rapidně snížil....leč skutečně netuším kdo mi hlasoval vícekrát. Dobře mi tak na jednu stranu. Kdybych tušila, kdo se mi o to postaral vyřídila bych si to s ním po svém. Chci tady uvést vše na pravou míru....Do této soutěže jsem se nepřihlásila kvůli miss ani zájezdu, či čemukoliv jinému. Chtěla jsem si udělat reklamu sama sobě. Ráda sportuji a chci se zúčastnit ještě letos dvou hasičských závodů které se budou konat. Jeden z nich je běh do schodů v Bratislavě a druhý tady u nás v Praze tkz. Iron Fire Man. Mám radost z toho, že se můžu zapojit do takové soutěže a zkusit si na vlastní kůži co to obnáší. Jsem dlouholetá sportovkyně a vím, jaká je dřina si udržet kondici. Žádná legranda. Sama na sobě to už pociťuji....bohužel.NO hlavně chci touto cestou poprosit ty snaživé lidičky, kteří mi přidělávají podvodné hlasy, aby toho zanechali a přenechali ITÁLII někomu jinému, kdo opravdu chce být miss. Možná kdybych tohle napsala hned na začátku tak bych teď nemusela koukat na to jak mi někdo kazí moje jméno. Samozřejmě mě těší být v předu, ale ne za každou CENU to fakt ne.....není to můj styl. Díky
-
Příspěvek od Martin Kaloc » 12.05.2008 15:18
TO Pajskr Josefjiz cca mesic sleduji poradi hasicek ve Vasi soutezi a zarazilo me, ze jista kandidatka se ony 4 tydny umistovala na stejnem miste se stejnym poctem hlasu a najednou se ze dne na den propadla o nekolik mist dolu s tim, ze ji byla ubrana polovina hlasu. psal jsem zde jiz jeden prispevek, na ktery mi vsak nikdo neodpovedel a radeji ho ani nezverejnil...???...a proto se ptam....zijeme stale v demokratickem state??? stoji takova soutez za to, nebo jde jen o to, aby se ukazaly jiste slecny podporene jistymi pany, kteri zde verejne prohlasuji, ze to bude soutez jak ma byt dle pravidel a sami pravidla neuznavaji ??? zamysleme se....
-
Příspěvek od Josef Pajskr » 12.05.2008 15:18
Nejsem si jist, zda uplne chapu oc vam jde. Vas predchozi prispevek se mi dohledat nepodarilo a o jeho vymazani rovnez nic nevim.Nicmene vami zminovany propad nektere ze soutezicich byl zapricinen smazanim podvonych hlasu (viz vyse) prave kvuli udrzeni regulernosti souteze, kterou zpochybnujete.
-
Příspěvek od Radek Kislinger » 12.05.2008 15:18
Nikoho nepodporujeme ani neprotěžujeme. Soutěž je do té míry regulérní, do jaké si ji návštěvníci regulérní udělají. My se pouze usmíváme nad tím, že někomu stojí za to, aby pro úspěch podváděl. Nicméně někdy zasáhnout musíme a to ve chvíli, kdy už to podvádění není únosné. A napadat nedemokratičnost tohoto serveru... nenechte se vysmát.
-
Příspěvek od Martin Kaloc » 12.05.2008 15:18
Mě jen zarazilo,že v předešlém článku píšete o svědectví , že některé účastníci soutěže někdo poslal 3x3 body?A jak to zamíchalo s pořadím?Bohužel jsem si nevšiml ,že by některá účastnice byla viditelně poškozena. Samozřejmě plně souhlasím ,že jestli někdo někoho upřednostňuje, máte zasáhnout. Ale jak to pak pochopit, po prvním zásahu účastnice skonči na …místě během měsíce dostane jen 6-8 bodů, místo umístění se nemění, a po vašem zásahu je na horším místě než začínala. Že by za to mohlo těch osm bodů, které dostala v průběhu snad 2 měsíců. A myslím si, že jistě nebyla jediná, kdo měl celkem ustálený počet bodu a tím i místo. A váš druhý zásah vše změní, ale jen na místech dole a vůbec ne na místech, o kterých se ve svém článku zmiňujete. A to se mi zdá byt moc zajímavé. A svůj příspěvek jsem napsal již dříve a proto jsem s podivem zjistil, že nebyl zařazen. Nevím kde se tedy ztratil…..I tak děkuji za odpověď, které se mi dostalo.
-
Příspěvek od Vladimíra Wolfová » 12.05.2008 15:18
Sleduji hlasování na miss skoro od zacatku, přečetla jsem si všechny příspěvky okolo nekalého hlasování a zajímalo by mě jestli se i nyní někdo zabývá nekalými hlasy.Je velmi podivuhodné, že u některých účastnic miss se během velmi krátké doby nahromadilo nějak moc hlasů a nikdo se nad tím bohužel nepozaztavuje, tak jak tomu bylo u ústeckých slečen. Řekla bych, že umístění ústeckých slečen někomu dost vadilo.
-
Příspěvek od Pavel Berounský » 12.05.2008 15:18
Ano, vypadá to, že se nyní objevily nekalé hlasy i někde jinde, než u ústeckých slečen. V úvodu se ale podvádělo hlavně u nich, úplně v prvním kole to bylo nejvíce patrné u Vaší jmenovkyně a jak předpokládám i příbuzné, kdy byly záměrně tlačeny dolů její kolegyně z Ústecka a ona tažena nahoru. Ostatně pořadatel upozorňoval, že nyní dojde opět k odečtení hlasů, tak uvidíme.
-
Příspěvek od Vendy Vendy » 12.05.2008 15:18
Tak, soutěž Miss Profinet skončila, a já bych právě proto chtěla poděkovat všem svým příznivcům za jejich hlasy. Věřím, že mnoha lidem jsem hnula žlučí svou účastí v této soutěži. Ale přesto, mám hezký pocit na duši, že na tom nejsem tak špatně, s ohledem na svůj věk. Mrzí mě akorát, že některé slečny, které se zúčastnily, byly tak skoupé na slovo, že se nezúčastnily rozhovoru. Asi k tomu měly nějaký důvod. Také bych chtěla holčinám, vítězkám, popřát k jejich úspěchu. Hlavně ať si zachovají svůj optimismus. Těším se na to , až se s nimi setkám 6. září, a doufám, že s Vámi ostatními také, např. s panem Bekem a s panem Berounským. Ještě jednou děkuji a těším se na shledanou.
-
Příspěvek od Tereza Špinarová » 12.05.2008 15:18
Dobrý den. Chtěla jsem poděkovat za skvělou sobotní atmosféru, za možnost poznat nové lidi a taky nesmím zapomenout pochválit organizátory, protože to bylo super. Tak snad příští rok naviděnou. Budu se těšit. Hezký den. Tereza.
-
Příspěvek od Vendy Vendy » 12.05.2008 15:18
Připojuji se k Terezce, bylo to , kluci, opravdu super. Skvělá nálada a hlavně skvělé počasí. Zvládli jste to opravdu dobře, bylo to na Vás vidět, jak jste zářili. Budu se těšit na příští rok.
-
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky