osobní napadání je trochu trapné
Sloužím na stanici , které "šefuje" p. Bíza a nesouhlasím s názorem , že p. Bíza je bezcharakterní atd. p. Bíza mě přivedl k hasičině jako instruktor před deseti lety a byl a je to ferovej chlápek. No dnes sice s funkcí Vel. stanice ..však vím ,že nepatři k té partě kterou má Bek na mysli.Osobní napadání je tak trochu trapné .
Proč někteří hasiči sklízejí pocty za druhé?
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od generál Štěpka » 12.05.2008 15:18
Trapné, trapné, trapné
Pane Vítku utřete se za ušima, máte tam lejno.
Pane Vítku utřete se za ušima, máte tam lejno.
-
-
Příspěvek od Martin Majer » 12.05.2008 15:18
...
Pan Bek není normální,to je v pořádku.Už jsem s ním měl incident u komentování události jak Mladík uhořel v chatce nebo tak nějak.
Pan Bek není normální,to je v pořádku.Už jsem s ním měl incident u komentování události jak Mladík uhořel v chatce nebo tak nějak.
-
-
Příspěvek od generál Štěpka » 12.05.2008 15:18
Jsem normální
Pan Majere nerozumíte legraci a cynismu. Jste podle mne obyčejný suchar, který tady každému podlézá za účelem vypadat jako hrozně hodný člověk, který hrozně miluje hasiče. Pan Vítek dělá trochu nechápajícího (no budiž, dobrý manévr). Chápu jeho kolegiální solidaritu. Jinak chlapci vše v dobrém. Trochu to tady moc žerete.
Pan Majere nerozumíte legraci a cynismu. Jste podle mne obyčejný suchar, který tady každému podlézá za účelem vypadat jako hrozně hodný člověk, který hrozně miluje hasiče. Pan Vítek dělá trochu nechápajícího (no budiž, dobrý manévr). Chápu jeho kolegiální solidaritu. Jinak chlapci vše v dobrém. Trochu to tady moc žerete.
-
-
Příspěvek od UDATEC » 12.05.2008 15:18
Zbytečné plácání o ničem
Ať se vám to všem jen zdá nebo ne, můj názor je takový: p. Bíza skutečně nepatří mezi tzv.řiťolezce. Znám ho přes dvacet let a nikdy to nebyl patolízal. Jestli se k tomu někdy(??) snížil, tak i u mne klesl na podlahu charakteru. A co se týká odměn za provedení zásahu - no comment, jsou to pořád ti samí jedinci, v tom se nic nezměnilo!!!
Ať se vám to všem jen zdá nebo ne, můj názor je takový: p. Bíza skutečně nepatří mezi tzv.řiťolezce. Znám ho přes dvacet let a nikdy to nebyl patolízal. Jestli se k tomu někdy(??) snížil, tak i u mne klesl na podlahu charakteru. A co se týká odměn za provedení zásahu - no comment, jsou to pořád ti samí jedinci, v tom se nic nezměnilo!!!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky