Hasicí prášky
Jsem studentem druhého ročníku FBI na VŠB v Ostravě a potřeboval bych poradit, kde se na netu dá sehnat neco podrobnějšího ohledně hasících prášků. Jde mi jak o použití, tak také o chemické složení atd. Děkuji Pavel
Hasicí prášky
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od FIKUS FIKOVNIK » 12.05.2008 15:18
Prášky
Teda to si asi děláš kozy, ne ??? Proč sháníš něco tak složitě, když je spousta literatury o prášcích ??? Co třeba chemie hořlavin a hasiv od Orlíkové ?? Nebo její knížka z SPBI nebo taková knižnice požární ochrany ?? A v neposlední řadě knihovna, která má kopie všech diplomek ??? A diplomka o prášcích a dalších hasivech tam určitě je ?? Fakt mi to hlava nebere, prášky jsou totiž pořád stejný !!!
Teda to si asi děláš kozy, ne ??? Proč sháníš něco tak složitě, když je spousta literatury o prášcích ??? Co třeba chemie hořlavin a hasiv od Orlíkové ?? Nebo její knížka z SPBI nebo taková knižnice požární ochrany ?? A v neposlední řadě knihovna, která má kopie všech diplomek ??? A diplomka o prášcích a dalších hasivech tam určitě je ?? Fakt mi to hlava nebere, prášky jsou totiž pořád stejný !!!
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky