Nedostatek / vylepšení.
Příspěvek od » 12.05.2008 15:18
Zdravím redakci a měl bych 1 technickou připomínku. Pokud na webu www.pozary.cz kliknu na nějaký odkaz, stránka se načte, tak s ní nejde pohybovat nahoru a dolů pomocí kurzorových šipek. Jde to až tehdy, když kliknu myší někam v okně (kde není další odkaz). Je to něco podobného, jako když ve Windowsech máte okno,které není na plnou obrazovku, to ale není aktivní. Ve vašem případě aktivní je (modrý okraj), ale není jakoby aktivní jeho obsah.Pokud je tato "závada" na vaší straně a máte vůli ji odstranit, tak se přimlouvám.
-
Příspěvek od Josef Pajskr » 12.05.2008 15:18

Je to tím, že po načtení stránky se focus přesune z celého okna jenom do políčka Login v pravém sloupci. To proto, aby bylo pohodlnější přihlášení se.Mám za to, že dnes už má drtivá většina lidí myš s kolečkem, které je na posun webových stránek naprosto ideální.Pokud se k Vám připojí více uživatelů, kterým toto vadí, není problém to změnit zpět.
Příspěvek od » 12.05.2008 15:18
Ach táák, už se mi rozsvítilo. Ano, je aktivní přihlašovací okno, pokud se přihlásím, všechno už scroluje pomocí šipek i bez klikání. Ano, používám starý model myši, jejíž hřbet ani neví, jak kolečko vypadá:-).Nicméně bych byl spíš pro aktivní hlavní okno. Protože osobně se přihlašuji jen, pokud procházím stránkami a pak vidím, že bych chtěl přispět. V tom případě bych najel myší a kliknul do přihlašovacího okna . Předpokládám, že podobně postupuje většina návštěvníků. Kdyby se každý přihlásil a každý druhý napsal příspěvek, nezlobil bych se. Zdá se mi, že v diskuzích jsou lidé málo aktivní.Závěr - dávám přednost aktivnímu hlavnímu oknu / neaktivnímu přihlašovacímu oknu (když se budu chtít přihlásit, tak většinou ne hned a později jsem ochoten si do přihlašovacího okna najet), ale tomuto přání přikládám jen malou důležitost, v každém případě jste prima web.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
Vyprdnete se na MSIE a pouzivejte treba Operu. Je mensi, rychlejsi, rovnez zdarma, ma i vlastniho emailoveho klienta a v posledni verzi i cosi jako podporu RSS. A uz vubec to neni tak nebezpecne deravy soft, jako MSIE. No a tento prohlizec ma tzv. spravce hesel - jakmile tam heslo pro tuto stranku ci server ulozite, staci po nacteni stranky jediny klik na prislusnou ikonku a k prihlaseni dojde automaticky, at je kursor kdekoliv. Pak by tento problem uplne odpadnul.Samozrejme je mi jasne, ze stejne drtiva vetsina lidi bude pouzivat pochybne produkty Mrchosoftu, ale pak se nesmej divit

-
Příspěvek od Michal Novák » 12.05.2008 15:18
Vyhledával sem nějaké informace o 75. záchranné a výcvikové základně a náhodou sem našel článek z 19.8. 2003 o hasícím tanku SPOT-55.Musím reagovat na diskusi o tomto tanku.Jsem příslušník této základny a vadí mi že nějaký ubohý záklaďák špiní její jméno.SPOT má obrovskou spotřebu vody i PHM ale to nejsou hlavní důvody proč není nasazen.V IZS panuje určitá hierarchie.Naši hasiči nejsou za běžných podmínek voláni do akce.Jsou povoláni až ve chvíli kdy civilní hasiši nezvládají situaci samy a potřebují pomoc, nebo v situaci kterou hasiči nejsou schopni vyřešit samy!!!Doufám že si hasiči uvědomí, že v tom všem nejsou sami a mají k dispozici další profesionály, kteří jsou jim ochotni kdykoli pomoci!!!SPOT je schopen se samostatně pohybovat docela rychle.Nevím jak rychle by ste si představovali že tanky normálně jezdí...a navíc se velice dobře ovládají.Máme výborného řidiče tohoto SPOTU a ten bohužel jednou doplatil na kreténismus jednoho občanského zaměstnance, který ho špatně naváděl na podvalník.SPOT z podvalníku sjel aniž by se převrátil.Chtěl bych tímto poprosit osoby, které nejsou zběhlí v určitých oblastech, aby o nich nemluvili a ani nepsali.Děkuji ...
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:18
Teď bych opravil zase já tebe - určitě už nejsi příslušníkem 75. ZVZ, jak píšeš

-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:18
ahoj lidi,když už se bavíte o tomhle skvělim vozítku,tak musim říct,že i když není moc nasazováno,tak je to přeci jen unikátní,jedinečný a originální automobil(tedy spíše tank hi

-
Příspěvek od Zdenka Lehovcová » 12.05.2008 15:18
Dobrý večer, mám dotaz proč ve svodkách požárů není možné najít výjezdy hasičů jak profesionálních tak i dobrovolných ze středočeského kraje. Je to kraj co do rozlohy největší a jsou zde jako v jediném zachovány i dva bývalé okresy a to Praha východ a Praha západ. Myslím si, že i zde je dost událostí, které by se na těchto stránkách mohli objevit.Děkuji předem za odpověď nebo vysvětlenídobrovolná hasička z Prahy východ
-
Příspěvek od Luboš Samec » 12.05.2008 15:18
Již jsem několikrát vysvětloval že zveřejňování výjezdů toho kterého kraje není problém. Největší překážkou je kdo nám je bude zasílat. V některých krajích jsou super tiskoví mluvčí (Plzeňský, Pardubický, Praha, Brno a další) kteří nám zasílají pravidelné svodky a informace o případech. Bohužel Středočeský kraj k nim nepatří. Proč to nebudu komentovat. Několik pokusů jsme učinili ale zatím bez výsledku. Toť vše.Luboš Samecšéfredaktor
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:18
Já jsem z Kladna a také mě štve, že zde nejsou zveřejňovány výjezdy ze SČK...Vše záleží na tiskovém mluvčím, já se znám s Ladislavem Křivanem osobně a myslím si, že je toho na něj asi moc, přece jenom, středočeský kraj je pěkně velký.Lukáš.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz