Jsou požáry.cz server apolitický?
- Jakub Morávek
Příspěvek od Jakub Morávek » 12.05.2008 15:26
Jak už psal Milan ze Svitávky, tak vláda ani nějaká politická strana nerozhoduje o tom, jak budou ty auta nakonec vypadat.Jakto, že to pořád nekteří čtenáři nechápou.My jsme na nové auto také dostali dotaci ze státního rozpočtu a o jaké auto se bude jednat už si velitel s městem rozhodovali samy.Dotaci jsme dostali bez ohledu na to, na jaký typ auta to bude.To samé platí pro HZS.Nadávat mužete na lidi z GŘ, kteří zakázku vyřizovali, popř. na THZ Polička, kteří auta dělali, ale rozhodne ne na vladu, potažmo vnitro, kterí auta platila. Bez penez od nich by nebyla vubec žadná!
-
Příspěvek od Jan Doktor » 12.05.2008 15:26
Re: Jiří Opálka - nevím koho jíného....milý Jiří, tohle přece nebudeme řešit na požárech, abychom se dohadovali na hasičském serveru o politických otázkách...
Re: Milan..opravdu Vám to auto poskytla vláda, a ne Česká republika prostřednictvím státního rozpočtu?
Re: Ti , kteří v diskusi uvádí, že jejich město vede ods a mají se dobře...Vedou to sami? a ostatní strany by to nedělaly alespoň stejně tak?
Reklama samotná mi nevadí ani kapku, ale začíná mi vadit diskuze...to se pánové opravdu kvůli politice pokopem?..to snad ne...
-
-
-
Příspěvek od Jan Doktor » 12.05.2008 15:26
omlouvám se za překlep...
Freeku, jsou servery, kde se dá o politice diskutovat zcela dosytosti, tak nevím, proč bych to měl provádět na požárech...
-
Příspěvek od Honza Rosenauer » 12.05.2008 15:26
V seriózních médiích platí zásada, že reklama a obsah jsou odděleny. Šéfredaktor a další lidé odpovědní za obsah tedy neřeší, kdo a jakou reklamu si u nich zaplatil. A lidé zodpovědní za reklamu (ať interní nebo najatá externí firma) zas vůbec neřeší, o čem médium píše. Pokud tedy reklama neodporuje zákonu, je tato diskuse irelevatní. Nebo byste za chvíli mohli řešit, jestli třeba na stránku JSDH patří googlovská reklama na franchising...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od FiRan » 12.05.2008 15:26
Reagoval jsem na prispevky zverejnene prede mnou. Asi mas pravdu, tu vetu jsem si mohl odpustit, jedna se o muj subjektivni nazor. Omlouvam se, pokud se to nekoho dotklo.
Lec neodpustim si na zaver komentare - mnozi z vas zde plantaji pate pres devate a o realnem stavu veci nemaji potuchy (media maji mocnou/nebezpecnou silu).
Kdo se utopí, ten se nespálí.
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:26
Nechapu,proc by se tato diskuze mela zvrhnout??Pokud kazdy zachova chladnou hlavu a bude respektovat nazor toho druheho,tak nevidim duvod,proc bychom se tady meli poustet do nejakych "pestnich souboju"... Ale to je podle meho kamen urazu... Jak uz sem rek,je to pouze reklama jako kazda jina...Chapu,ze se chce pred krajskymi volbami ODS zviditelnit,ale to je prece zamer kazde firmy co strany.... Je to tak slozite tohle pochopit??
-
Příspěvek od Jaroslav Doležal » 12.05.2008 15:26
Nevim proč , na servru o hasičině musim své oči kazit politickým šitem?? Fakt nevim.A ještě abych Týý propagandě měl věřit...?? Moderní a bezpečný stát, asi jak a pro koho?. No Politika je svinstvo, proto jsem u hasičů. Hou domluvil jsem Dodo
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:26
je to moje rodna strana a jeste ke vsemu je modra dobra na oci ). Jinak souhlasim s tim, ze u nas v obci nastal nejvetsi rozvoj v oblasti hasicu (ale i investic) a tak mi ta reklama nevadi. Mozna by bylo dobre si apoliticky pripomenout co nam prinesly krome slibu predchozi vlady? Je to bude zase mazec JJS
-
- Kontaktovat uživatele:
Vpodstate jsi vyjadril muj nazor, za ktery jsem ale malem dostal, obrazne receno, pres drzku
Soudruzi si nepreji diskutovat o politice na hasicskem serveru, tak to respektujme. Staci, ze to proberou vecer u piva (a zase nic nevyreni - tedy aniz bych nepochyboval o tom, ze tady by se neco vyresilo) a ponadavaji si.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 12.05.2008 15:26
Hele, sraz modrejch ptáků? Tak já se tedy přidám. U nás ve městě ODS (od minulých voleb také "moje" strana) nastoupila na radnici po volbách v roce 1998 a vystřídala lidovce. Od té doby se dá vysledovat naprostá změna ve vnímání hasičů. Naštěstí se této linie zdá se drží i socdem, se kterými jsme to předloni ve volbách o fous projeli.
Jinak ale sebekriticky si přiznejme, že ta pomlčka v tom baneru, před tím vyčíslením částek vypadá opravdu divně
-
Příspěvek od Lukáš Machura » 12.05.2008 15:26
Řekl bych, že obecně platí - teda hlavně v menších městech a obcích, že zastupitelstva pracují ne podle barev, ale spíš podle toho co potřebujou občané.
A trend je takový, že o hasičích se mluví stále, takže budeme investovat do hasičů, ať tam sedí Petr nebo Pavel. A navíc je hasičů hodně.
Horší, dle mého je, že pokud je ten Petr nebo Pavel fotbalista, tak raději dá peníze fotbalistům a hasičům jen to co musí.
U nás v 21ti členném zastupitelstvu 7 fotbalistů, 5 tenistů, ale jen jeden hasič. Takže se staví nové tribuny apod na fotbal a tenisové kurty. Takže u obecních zastupitelstev chyba není v barvě kandidátky, ale v lidech.
-
Příspěvek od Martin Krupicka » 12.05.2008 15:26
osobně si myslím ,že zrovna tento druh reklamy je přímo spjatý s hasičskou tématikou a proto bych se v tomto za redaktory postavil...podle mého názoru je tato reklama (alespoň tak na mě působí) jako čistě informační a rozumného člověka nemůže nějakým způsobem moc politicky ovlivnit..."neapolitické" by tyto stránky byly kdyby upřednostňovaly nějakou politickou verzi...a protože tato kampaň oslovuje přímo danou tématiku tohoto serveru myslím že je její umístění správné....pokud to už někdo napsal tak se omlouvám za opakování předchozí příspěvky jsem nečetl....jen jsem se chtěl vyjádřit...a rovněž nejsem přívržencem ODS
-
Příspěvek od maxlom » 12.05.2008 15:26
tahle diskuse mi připadá poněkud zvláštní. Všichni se tady scházíme, vyměňujeme si názory a hlavně brečíme jak to máme těžký jako hasiči po finanční stránce. Ale když se tu objeví reklama politické strany tak se někteří můžou zbláznit. Jasně bylo řečeno, že je to placená reklama. Takže na tom v podstatě vyděláme všichni, budeme se tady i dál moc scházet a dohadovat ;o)). Jenom by mne zajímalo, jestli ti kterým to tak moc vadí, kdyby jim jakákoli politická strana nabídla nějaké finance na vybavení. Zda by tu nataženou ruku s penězi odstrčili, jenom proto že to je ruka modrá, zelená či rudá. Za sebe mohu říct, že ne, vzal bych je a rád. Jsem nejdřív hasič a teprve potom mám své politické smýšlení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vetsina z nas je organizovana pod SH CMS. Mnoho z nas je zaroven v JPO. SH CMS je nejvetsim sdruzenim sveho druhu v republice. Furt (a na tom se vzacne vsichni shodujeme) brecime, ze by situace mohla byt lepsi (nebo ze je primo katastrofalni)...
Je takovy problem protlacit nahoru sve lidi? Co treba prave pomoci SH CMS? Kdyz uz jsou tak velkou organizaci, proc nevyuzit jeji silu k prosazeni spolecnych zajmu? Rozhodne by se tim dokazalo vic nez se tu jen mezi sebou hadat. Ovsem jak vidim, ze i mezi hasici, jez si stezujou na nedostatek penez, je tolik ruznych nazoru (kolikrat velmi protikladnych), ta ma predchozi myslenka je utopisticka. Tady na serveru, kdyz se shodne vic jak pet lidi na jedno tema, deje se pomalu zazrak. Jak mohu doufat, ze alespon v te jedne veci dokazeme byt jednotni...
...hasici, nebrecte, delame si ty problemy sami svou neschopnosti.
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:26
zrovna ctu Alarm Revue a rozumim tam clankum o CTIF, aby obcanska sdruzeni pracujici v PO provadela prevenci, skoleni, vycvik, souteze apod., ale nechapu proc jedna starosta obcanskeho sdruzeni o IZS, kde si myslim, ze toto OS nema svoje postaveni ani roli. JSDH jsou zrizovany obcemi a jsem presvedcen ze jejich zajmy ma hajit Svaz mest a obci a pak uz musime konecne vytvorit nejaky NAS zastresujici organ, tedy nejakou "asociaci velitelu JSDH" ktera bude hajit zajmy nas mokrych dobraku. JJS
- Jakub Morávek
Příspěvek od Jakub Morávek » 12.05.2008 15:26
Problem v prosazovaní zajmu hasicu je podle mne take v tom ze prislusnici HZS nemohou byt jako clenove bezpecnostnich sboru členy politické strany.I když se to muže zdát jako nepodstatné, vim moc dobre ze nejlepe se meni veci zevnitř a ne zvenku.Maji potom hodne svazane ruce, pokud chtějí prosadit take neco pro hasice dobrovolne.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:26
reklama na tomto serveru?
právě jsem si všiml toho pazdrátu ODS,jen by mě zajímalo jak sem někdo může dát reklamu na politickou stranu(nemáme být nestraní?),sice chápu že je to zřejmě rozhodnutí redakce ale mě se to nelíbí ani trochu,zvlášt když vím co toto politické seskupení dělá za křivárny a nejen v HZS...
Jakub Kozák
16.4.2008 09:44
web autora
RE: mirda
Co takhle toto? Další zbytečně založené vlákno
KuK
mirda
16.4.2008 09:48
Jakub Kozák
jj,jsem to neviděl,tím to tu ruším a šmitec
roman topinka
20.4.2008 10:25
ods - srandisti
reklamou ods jste u mne hodně klesli, a reklamou na hasičské vozy, které stojí za pendrek, musí se předělávat, mají nejlevnější čerpadla a nesmyslně umístěné vybavení a hlavně jaké vybavení, jste u mne úplně skončili, protože větší humbuk za naše prachy umí už jen Klaus, dejte si sem reklamu na jeho knížky a budete opravdu světový, hlupáci!!!!!!
necítím potřebu už vaše stránky sledovat
Cuculus canorus
20.4.2008 10:35
fajn
tim lip, kdyz vypadnou idioti kteri hodnoti stranky podle obsahu reklamního baneru nikomu to neuskodi tak tahni. Nejsem volic ods ale je to firma jako kazda jina tak proc by si nemohli zadat reklamu kdekoli
Jiří Opálka
20.4.2008 10:43
web autora
Naopak
at je tu jeste vic takovych topinku s chuti se po ranu zasmeju pri precteni takoveho zasveceneho nazoru.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:26
Je to Váš názor, pokud ovšem hodnotíte web dle reklamy, je to přinejmenším zavádějící. Nicméně si vyprošuji urážky, Vám také nenadáváme. Pokud již nemáte potřebu Požáry.cz sledovat, prosím, nikdo Vás nenutí.
-wap-
PS: Cloveka a hasice stejneho jmena jsem kdysi znal, slouzil u nas na draze a pak na hl. meste HS 3. Pletu se?
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky