Jsou požáry.cz server apolitický?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:26
Pokud je to jasná reklama, jak je v tomhle případě zřejmé, nevadí mi to. Když se mi nelíbí nějaká reklama v televizi, přepnu to. Když se mi nelíbí na webu, dá se vyblokovat. A pokud je úplně nahoře - hm, když čtu nějaký článek, většinou ten banner nevidím, takže není co řešit Holt je třeba server z něčeho živit - kdo o problematice hostingu ví trochu víc, je mu jasné, že to není zadarmo, jak řešení softwarové, tak hardwarové, za vše se dnes platí, pokud za to chcete mít nějakou funkční garanci. A třeba i výroba stránek dnes nestojí zrovna málo. Prostě je to o penězích - za jeden (třeba i nepříjemný) banner tu máte kus požárů.cz Netřeba to sáhodlouze řešit. KuK
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:26
Lézt sem nemusíš a pokud ano a opět se ti něco nebude líbit, sděl to ostatním prosím slušnou formou. Děkuji.
-wap-
-
Příspěvek od mad boy » 12.05.2008 15:26
proč ne . . . mě se to celkem líbí, proč by si se nemohl nikdo dát reklamu. je to ta samé jak kdyby tam vysela reklama zahasu, tht či něčeho jiného . . .
ps: omlouvám se za použité názvy firem, ale vysětlit jsem to nějak musel . . .
. . .a mimochodem ods jsem volil a nemám s tím sebemenší problém =)
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:26
ze začátku to skoro vypadalo jako antireklama ČSSD na ODS:
- 510 milionů na obnovu...
- 100 milionů pro dobrovolné..
Celkem blbě zvolená odrážka, která vypadá jako mínus, tedy že dávají méně peněz
re: kolemjdoucí - reformy jsou zapotřebí, jinak stát krachne. (Ale netvrdím že to ODS dělá dobře.) Pic
-
Příspěvek od tomáš marný » 12.05.2008 15:26
on si každý hasič udělá svůj názor na jejich pomoc a účelnost investice ("super" cisterny za dobrou cenu, služební zákon a jiné perly). Mně osobně ta reklama připadá dost trapná, honit politický body na tom, že nám nakoupí novou techniku. To by měla být snad samozřejmost. Mně už jednou tahle strana na bilbordu zvedala plat a nějak jim to nevyšlo. Ještě bych tu přidal reklamu KDU-ČSL a příteli všech hasičů Kalouskovi.
-
-
- Jakub Morávek
Příspěvek od Jakub Morávek » 12.05.2008 15:26
Nevím jak ostatní, ale my máme díky současné vláde novou CASku.Stejná strana vede i naši radnici a ty penize taky spatne nejsou. Cili nevidim duvod proc se pomocí hasicum nepochlubit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od tatrablazen » 12.05.2008 15:26
překvapen jsem byl stejně jako všichni ostatní a je smutný, že se musí fungovat i s takovéto reklamy. nejhorší je že stejně jako nákup polovozů je i ta reklama polopravda
co se týče ruský vlaštovky , je tak jak napsal Václav a jel hodně na východ
jeho žlutý sršeň je v dobré kodici, akorát je trochu cejtit benzínem a tak je klidně možný , že až se vrátí bude někde černý flek a na zdejším webu foto ze zásahu strašnické stanice
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od FiRan » 12.05.2008 15:26
Je to reklama jako kazda jina, nevim co na ni mate.. Jinak nevim koho jineho chcete volit, kdo alespon prumerne sleduje aktualni deni v nasi republice, musi nutne uznat, ze ODS sice nedela vse uplne skvele (ono to ani nejde, zavdecit se vsem), lec dela to lepe nez kterakoli jina strana.
Navic mnoho kritizovanych jevu, ktere se nyni deji, bylo nastartovanych za vlady socdemaku (a v jine diskuzi i za zminovaneho Ratha).
Kdo se utopí, ten se nespálí.
-
Příspěvek od Milan Kraváček » 12.05.2008 15:26
S Jirkou Opalkou a jak napsal tatrablázen o poloautech,, kde jsi na tom byl že ty auta vláda vyrobyla poloatama,,, pokud se nepletu tak vláda poskytla finance a o podobě aut rozhodoval ,, člověk na svém nemístě a to pan Maděra a jeho kolektyv,
a jak napsal Jakub Morávek ,, taky jsem dostali za tehle vlédy novy auto a na uřadě městyse je taky ODS a nemáme s vedenim žádny problé,...
-
- Kontaktovat uživatele:
já sem možná blázen , ale ne debil. zjisti si o tom něco. pan Maděra v tom sám nejede a na netu toho najdeš dost k přečtení aby si věděl kdo, proč a jak
-
Příspěvek od Milan Kraváček » 12.05.2008 15:26
Debil jsem asi ja že,,, ty jako chceš řict že nejakej Langer nebo Topolánek sami vybrali tohle ato a řekli že ho koupí,,, jak jsem řek vláda poskytla finance,,, a zmetky vybyrala strará garnitura na Gř hzs
to je jako v armádě,, Parkanová taky neřiká to je hezká tatrovečka tu koupíme misto Vééétřasky.
Ale nemá cenu se o tom bavit,, je to jen reklama... třeba za mesic tu bude rozkvétat ruže,,, a je mě to jedno,, pokud to přinese prachy požárum tak klidne at si zaplati reklamu usama Bin ládin:))))
-
Příspěvek od Lukáš Kotzmunda » 12.05.2008 15:26
myslete si třeba že to je ODS OSTRAVSKE DOPRAVNI STAVBY, aje to sponzorsky dar, aby zme se tu mohli zapožářit, no ni?? na polityku se možem...a navíc, co zme si zvolili to mame a změnit to možem až u dalšich voleb..tuž zdař buh
-
Příspěvek od Lukáš Kotzmunda » 12.05.2008 15:26
za tydiň budě rozkvetat třešň, bacha nato...a nezapomente polibit pod třešňu svoje polovičky, at nam možou i nadale tolerovat ty naše vyjezdy a robotu v hasičarni...tuž ohni zmar...
-
- Kontaktovat uživatele:
promiň, nechtěl jsem aby to tak vyznělo, nemam ve zvyku někoho urážet proto , že má jiný názor.
-
Příspěvek od Adam » 12.05.2008 15:26
Ano, myslím si, že požáry.cz jsou apolitickéé... Reklama je reklama a ještě je k tomu placená...ať je to ODS, ČSSD atd..tak všem jde o koryto, co si budeme namlouvat:-)
Jediné, co bych asi neskousnul je reklama pro komunisty nebo nějaký ultrapravičáky...
Jinak u nás ve městě také vládne ODS a myslím si, že si nemůžeme stěžovat, co se týče po stránce hasičské....Ale spíše nejde o toho, kdo zrovna vládne, ale o toho kdo lobbuje:-)
Všechny názory mnou napsané, jsou jen moje názory, nikoliv názory JSDH:-)
--- mimochodem, onehdá se jeden mladík ptal, zde v diskuzi, na hašení požárů komínů či co a bylo mu vyčítáno, že zbytečně "zaneřáázuje" diskuzi...Si myslím, že spíš tato diskuze nic nevyřeší a jen pohorší dobré vztahy mezi hasiči..Každý z hasičů má na politické dění u nás jiný názor a tato diskuze přinese rozpory mezi hasiči atd...Ale když už budou ty krajské volby, tak se pánové snažte získat pro své jednotky co nejvíce, teď je na to ten vhodný čas, si myslím...-------
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:26
reklama jako reklama.Mi je to v celku jedno,hlavni je,aby pozary nevymizeli!!!!Je sice hezke,ze se vlada ODS rozhodla zvysit dotace a investice do IZS,ale jak uz sem psal predtim.Hlavni bude,jak s nimi nalozi...Nechci opet plakat nad klavesnici a klepat si na celo po shlednuti 40 "povedenych" kousku GR HZS....Pevne doufam,ze dvakrat do stejne louze nevstoupi a konecne si uvedomi,jak ma aspon solidni prvovyjezdova CAS vypadat....
Vazne by me zajimalo,kolik financnich prostredku bylo vynalozeno na jejich uvedeni do provozu...??
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky