Zdravím všechny vespolek,
jsem studentem a zároveň členem u JSDH. Do diplomky teď zpracovávám téma spolupráce jednotek HZS a JSDH v reálné praxi.
Nejde mi o teorii z vyhlášek, ale o to, jak to reálně vypadá na place – jestli si rozumíme s velitelem zásahu, jestli nás technika fakt brzdí a jak moc jsme (ne)schopní vyjet v pracovní době.
Prosím vás o 3-4 minuty času na vyplnění. Je to anonymní a výsledky mi pomohou v práci poukázat na reálné nedostatky a slabá místa, se kterými se v praxi potýkáme.
Odkaz na dotazník: https://forms.gle/TSwb8U3MyuAbbHXu7
Předem díky moc za ochotu.
dotazník k diplomové práci
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
elibehte
Re: dotazník k diplomové práci
Příspěvek od elibehte » 17.04.2026 15:03
Dobrý den, chystám se nastoupit k hasičům, ale nejprve mě čeká dokončení závěrečné práce. Ráda bych se proto zeptala, zda se zde nachází někdo, kdo má zkušenost s účastí v rámci Mechanismu civilní ochrany Unie (např. zahraniční mise, nasazení nebo cvičení).
Velmi by mi pomohl odborný pohled z praxe, ať už formou krátkého rozhovoru, nebo zodpovězením několika otázek.
Předem moc děkuji za pomoc.
Velmi by mi pomohl odborný pohled z praxe, ať už formou krátkého rozhovoru, nebo zodpovězením několika otázek.
Předem moc děkuji za pomoc.
-
AlešZel79
ukončení sběru dat
Příspěvek od AlešZel79 » 24.04.2026 15:44
Ahoj/Dobrý den,
chtěl bych vám všem moc poděkovat za pomoc. Sběr dat pro mou diplomovou práci jsem právě ukončil, protože se mi podařilo získat dostatečný počet odpovědí (víc, než jsem čekal!).
Moc si vážím vašeho času a ochoty se podělit o zkušenosti z praxe.
Ještě jednou díky a přeji hezký den.
chtěl bych vám všem moc poděkovat za pomoc. Sběr dat pro mou diplomovou práci jsem právě ukončil, protože se mi podařilo získat dostatečný počet odpovědí (víc, než jsem čekal!).
Moc si vážím vašeho času a ochoty se podělit o zkušenosti z praxe.
Ještě jednou díky a přeji hezký den.
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava