Systém pro správu pohotovostí SDH
Ze života jednotky i sdružení...
-
UHL0026
Re: Systém pro správu pohotovostí SDH
Příspěvek od UHL0026 » 19.04.2026 10:24
Myslím si, že může zcela svobodně použít jakékoli z oněch 4 slov, které jsou v názvu subjektu, a stejně bys psal zbytečné komentáře. My v jednotce... u nás ve sboru... s dobráky jsme... s našimi hasiči... ne, všechno špatně. Vole včelaři, sokoli, garda uklízeček.
-
tomas.nesrsta
Příspěvek od tomas.nesrsta » 19.04.2026 13:32
Protože u SDH, když jsi v režimu JPO III, tak bys měl mít dost lidí na to, aby jednotka vyjela. A když jsi JPO II tak dokonce MUSÍŠ mít dost lidí na to by jednotka vyjela. Je to sice vše stále dobrovolné, ale ta dobrovolnost je reálně tak v JPO V. Čím výše jednotka je, tím větší důraz se klade na to, aby se vyjelo.
A protože jde na rozdíl od včel a rybářů o ochranu lidských životů, tak se tady bavíme o větší zodpovědnosti.
A protože jde na rozdíl od včel a rybářů o ochranu lidských životů, tak se tady bavíme o větší zodpovědnosti.
-
tomas.nesrsta
Příspěvek od tomas.nesrsta » 19.04.2026 14:17
Jo takhle. To taky mohl napsat rovnou. Jdu to rovnou opravit ať je to tedy JSDH.
Jako upřímně nějaké chyby se tam určitě ještě najdou, ale u nás už to celkem funguje. Teď řešíme přidávání dalších funkcí jako třeba z přihášených uživatelů určit čtyřku která opravdu musí vyjet a ostatní může přiběhnout když se jim chce a podobně. Tedy jak řekl jeden od nás, teď je to hezky odladěné na JPO III ale my to musíme posunot na level JPO II. Tam by se pak mohli generovat i případné podklady pro finanční odměny členům a pod.
Všiml jsem si že někdo si již zaregistroval trial verzi. V ideálním případě by se tak měla sama založit nová jednotka do systému. Pokud s tím bude nějaký problém, klidně mi dejte vědět na tomas.nesrsta@gmail.com
Zároveň jsem v kontaktu s někým ze Slovenska a budeme řešit i Slovenskou verzi.
Takže jestli jste systém vyzkoušeli a jedinná chyba kterou jste tam našli je, že je tam použito SDH místo JSDH tak jsem vlastně hrozně rád. :)
Jako upřímně nějaké chyby se tam určitě ještě najdou, ale u nás už to celkem funguje. Teď řešíme přidávání dalších funkcí jako třeba z přihášených uživatelů určit čtyřku která opravdu musí vyjet a ostatní může přiběhnout když se jim chce a podobně. Tedy jak řekl jeden od nás, teď je to hezky odladěné na JPO III ale my to musíme posunot na level JPO II. Tam by se pak mohli generovat i případné podklady pro finanční odměny členům a pod.
Všiml jsem si že někdo si již zaregistroval trial verzi. V ideálním případě by se tak měla sama založit nová jednotka do systému. Pokud s tím bude nějaký problém, klidně mi dejte vědět na tomas.nesrsta@gmail.com
Takže jestli jste systém vyzkoušeli a jedinná chyba kterou jste tam našli je, že je tam použito SDH místo JSDH tak jsem vlastně hrozně rád. :)
-
Věčnej_remcal
Příspěvek od Věčnej_remcal » 20.04.2026 11:33
Ahoj, asi jsem tatar nebo je to odkaz na nějaké jiné téma? Zaujal mě topic, ale jsem ztracen o co vlastně jde? Nebo chybí první příspěvek?tomas.nesrsta píše: ↑19.04.2026 14:17Jo takhle. To taky mohl napsat rovnou. Jdu to rovnou opravit ať je to tedy JSDH.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz